Jovana Krivokapić (SD): Želimo da Herceg Novi bude grad mladih

Jovana Krivokapić (SD): Želimo da Herceg Novi bude grad mladih

2126
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Socijaldemokrate smatraju da su mladi ljudi spremni da preuzmu odgovoronost za svoje planove, akcije, izbore, ali i za razvoj našeg grada – poručuje kandidatkinja na listi “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi”, Jovana Krivokapić.

Zato je potrebno zalagati se za osnaživanje mladih Novljanki i Novljana, da bismo se unapređivali u oblаsti učenjа i rada, ali i drugim oblastima u kojimа se mogu primjenjivati i sticati sposobnosti i kompetencije, koje su od značaja za cijelu društvenu zajednicu.

Picerija i restoran

Želimo da Herceg Novi bude grad mladih, u kojem ostajemo i u kojem imamo sve uslove da se ostvarimo na ličnom i profesionalnom planu. Grad koji nam pruža mogućnost zapošljavanja, ali i zasnivanja porodice. Grad u kojem stvaramo, za koji stvaramo i za čiju budućnost preuzimamo odgovornost.

Naš cilj je Herceg Novi koji će mladim ljudima pružiti mogućnosti za razvoj i ostvarivanje sopstvenih potencijala, što se može postići jedino aktivnim učešćem mladih u procesu donošenja odluka i kreiranja politika.

Omladina svojim aktivizmom, savremenim idejama i odgovornim kritičkim pristupom treba da podstiče prioritetne društvene procese, zato je za Herceg Novi od velikog značaja uloga mladih u politici. Socijaldemokrate ostavljaju prostor mladima, a to dokazuje činjenica da  se na našoj listi “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi”, nalazi veliki broj mladih, obrazovanih i perspektivnih ljudi, koji su društveno korisni, odgovorni, preduzimljivi i imaju ideje za razvoj našeg grada.

Socijaldemokrate mladima nude politiku primjerenu interesovanjima, a u skladu sa sveobuhvatnim zalaganjem za jačanje položaja mladih u našem gradu, jer smatramo da samo na taj način možemo graditi Herceg Novi u kojem je pored turizma, najveća investicija ulaganje u mlade, za razvoj grada po našoj mjeri – poručuje se na kraju saopštenja.

Plaćeni izborni program

Nema komentara