Juniorke Primorja ubjedljive u Nikšiću

Juniorke Primorja ubjedljive u Nikšiću

957
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

ŽKK Pimorje savladalo je sinoć u Nikšiću  ekipu Rolinga u juniorskom prvenstvu Crne Gore, ubjedljivim rezultatom 45:72, po četvrtinama 13:12, 7:16, 11:19 14:25.zkk-primorje-junior

Košarkašice Primorja nisu najbolje ušle u meč, pa je prvi kvartal obilovao promašenim šutevima, ali su u drugom kvartalu uspjele da se konsoliduju i postignu prednost od 8 poena, koja se do kraja meča uvećala na stabilnih 27 razlike.

Picerija i restoran

Najefikasnija u ekipi Primorja bila je Nataša Radović sa postignutih 17 poena, pratila je fenomenalna Jovana Đurišić sa 16, pa Katarina Lučić 14, Aleksandra Lučić ubilježila je 10, Martina Milošević 9, Jovana Grubač 3, Zorana Lučić 2 i Anđela Krivokapić 1 poen. Pobjedi su svakako diprinijele i Milica Lučić, Anja Jeftović, Jelena Šarić i Anđela Gardović.

Primorje se u nedjelju, u Sportskom centru Igalo sastaje sa ekipom Castel Nuovo. Utakmica je na programu u 12:30 časova.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code