Juniorska ekipa KSR „Igalo“ prvak države

Juniorska ekipa KSR „Igalo“ prvak države

2365
2
Podijeli

U organizaciji KSR „Jugole Grakalić“ danas je održano Ekipno juniorsko državno prvenstvo do 21 godine u disciplini štapom iz barke.

KSR Igalo juniorski prvaci Crne GoreNajuspješnija ekipa bila je KSR „Igalo“ sa 11 plasmanskih bodova u sastavu: Aleksandar Milosavljević, Miloš Dašić i David Gudelj.

Picerija i restoran

Drugo mjesto je zauzeo domaćin KSR „Jugole Grakalić“, sa 22 plasmanska boda dok je treće mjesto zauzela ekipa KSR „Ribar“ Baošići sa 30 plasmanskih bodova.

Državno takmičenje se nastavlja sledeće nedjelje u Đenovićima gdje će se održati Kup Crne Gore. Domaćin će ovog puta biti KSR „Bokeška jedra“.

2 Komentari

  1. Veliko BRAVO za Danku!!! Herceg Novi ce imati veliki broj sportista u Riu. Milovoje, Danka, 7-8 vaterpolista, najvjerovatnije i plivacicu Terzic. Skoro cijeli strucni stab vaterpolo reprezentacije na celu sa Gojkovicem ce biti tamo. Dr Dabovic iz Baosica zvanicni doktor cijelo CG tima. I za vece gradove da se dice. Ali mi se ne dicimo, nismo izabrali ni sportistu godine za proslu go, 3 puta pada konkurs za sportske klubove, regatu upropastismo!!!
    0    0

Ostavite komentar

*

code