JUNIORSKA REPREZENTACIJA CRNE GORE 4. NA SVJETSKOM PRVENSTVU U RIBANJU ŠTAPOM...

JUNIORSKA REPREZENTACIJA CRNE GORE 4. NA SVJETSKOM PRVENSTVU U RIBANJU ŠTAPOM IZ BARKE

164
0
Podijeli

Nakon četiri takmičarska dana u Supetru na Braču ceremonojom zatvaranja i dodjelom priznanja završeno je večeras 15. Svjetsko prvenstvo u ribanju štapom iz broda za juniore U21.

Prvo mjesto osvojila je reprezentacija Hrvatske sa 3 plasmanska boda, druga je bila Italija sa 6 bodova, treća Slovenija sa 9, četvrta Crne Gora sa 12, dok je peto mjesto pripalo prošlogodišnjim vicešampionima reprezentaciji Francuske sa 15 bodova.
Pojedinačno svih pet prvih mjesta pripalo je reprezentativcima Hrvatske. Najuspješniji naši takmičari bili si Miloš Ivanović (“Jugole Grakalić”H. Novi ) na dvanaestom i Miloš Dašić (“Pristan” Bar) na trinaestom mjestu.
Pored njih za crnogorsku reprezentaciju nastupli su Dragan Vasiljević (“Ribar” Baošići), Aleksandar Milosavljević (“Igalo”), Luka Maslovarić (“Pagar” Tivat) i Gavrilo Ilić (“Meljine).
“Plasmanom naše podmlađene reprezentacije smo zadovoljni. Bili smo jedina reprezentacija koja nije imala priliku da prije početka prvenstva trenira u zonama predviđenim za ribolov. Učešće na ovom Šampionatu poslužilo je našoj podmlađenoj reprezentaciji za sticanje prijeko potrebnog međunarodnog iskustva, pred nastup na svjetskom prvenstvu, koje se iduće godine održava u Tivtu. Tada sa pravom očekujemo da se borimo za jednu od medalja” istakao je predsjednik Saveza za sportski ribolov na moru Crne Gore, Mladen Rostović.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code