KAD BRANCINI IGRAJU HIP HOP

KAD BRANCINI IGRAJU HIP HOP

279
0
Podijeli

U parku bivšeg hotela “Boka” za nedjelju je najavljen drugi hip hop festival “Dan brancina” pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Herceg Novi, uz podršku Opštine Herceg Novi i JUK Herceg fest. Iz NVO “Brancin” predstviće četiri elementa hip hop kulture.

– Prvi dio počinje u 17 časova, kada će u parku biti priređeno takmičenje u crtanju i “Break-dance”-u. Pored crnogorskih brejkdensera „Rockingz Crew”, učestvovaće i Beograđani, „Reckognize Crew”, koji su među boljima u Evropi – kazao je član organizacionog tima, Marko Mitrović. Muzičku podršku crtačima i brejkdenserima pružiće „2 beat or not 2 beat”, Dj Mrki i Pekar Aluminijum.
Drugi dio ovogodišnjeg „Dana brancina”, počinje u 20 časova u noćnom klubu „Central park” u okviru koga će nastupi nekoliko hip hop izvođača.
Očekuje nas koncert jednog od popularnijih hip hop sastava u regionu – „THCF”, koji prvi put gostuju u Crnoj Gori. Pored njih, na bini će se naći Katedra Za Beton, Čorba, Dobbla, Nikad u Životu, „MC Edge”, a dj-evi za noćni dio su „Luminous” i Zgoobi Dan.
“Dan brancina” ubuduće bi trebalo da traje duže i da se održava svakog ljeta u Heceg Noovm na više lokacija,smatraju organizatori iz NVO “Brancin”.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code