Kad neće izvođač, onda radnici novskog “Vodovoda” saniraju kolektor

Kad neće izvođač, onda radnici novskog “Vodovoda” saniraju kolektor

9
Podijeli

U Meljinama, na kružnoj raskrsnici u toku je povezivanje kućnih priključaka na pumpnu stanicu Meljine – kružni tok, kao i zamjena poklopaca za šahtove na pumpnoj stanici Forte Mare i Savina i brojne druge hitne mjere koje su prepoznate kao nedostaci novog kolektorskog sistema.

Opština, “Vodovod i kanalizacija” doo i Društvo za izgradnju kanalizacione infrastrukture rade ono što je bila obaveza izvođača, kompanije Ćeltikćoglu – saniraju greške u sistemu po hitnom postupku.

Picerija i restoran

„Identifikovano je izlijevanje kanalizacije na određnim lokacijama i izvršeno prespajanje sa stare na novu pumpnu stanicu, tako da je taj problem već riješen“, kazala je potpredsjednica Opštine, Danijela Đurović, tokom jučerašnjeg obilaska PPOV-a.

Riječ je o aktivnostima koje se sprovode radi nestručnog prespajanja starog na novi kolektor, zbog čega je došlo do curenja, koje je prouzrokovalo nesnosan smrad, koji je danima davio mještane i goste Meljina i Savine, naročito u večernjim časovima.

Ovi radovi trebalo bi da budu okončani do ponedjeljka, te da problemi sa funkcionisanjem kolektorske mreže i spajanjem na postrojenje, budu manji.

9 Komentari

 1. Da li je moguce da izvodjac nijednu stavku iz ugovora nije ispostovo i u slucaju raskida istog opstina ce platiti obestecenje,mozete li da nam date informaciju koliko je po ugovoru kolektor trebo da kosta i koliko je premasena ta cifra do sad a koliko ce jos da nas kosta,zasto potpisnik tog i takvog ugovora nije u zatvoru pa ko god da je?

  13
  1
 2. Nije tacno da je obaveza Izvodjaca prespsjanje starih kucnih priklucaka na novu mrezu,samo dezinformacije,izvodjacvzakinut od strane nadzornog organa koliko sam upoznat i nema sredstava za zavrsetak opravdano…..

  9
  2
 3. Samo predstava za javnost! Ništa ovim nece rešiti! A vi se ljudi nadajte…i čekajte da MANJE SMRDI, IAKO CE I DALJE DA SMRDI…dok se ne pogušimo…pa lokalna uprava s nama više nece imati problema….

  25
  5

Ostavite komentar

*

code