KAKO OBEZBJEDITI ODRŽIVO UPRAVLJANJE ZELENIM OTPADOM?

KAKO OBEZBJEDITI ODRŽIVO UPRAVLJANJE ZELENIM OTPADOM?

72
0
Podijeli

Prezentacija programa edukacije “Održivo upravljanje zelenim otpadom-Kompostiranje” uz podršku Misije OSCE-a u Crnoj Gori, a u organizaciji, NVO Eko Centar DELFIN biće organizovana sjutra u Tivtu.

Projekat edukacije će se sprovoditi kontinuirano u periodu od aprila do decembra organizovanjem panel diskusija sa zainteresovanim ciljnim grupama, programom obuke za rukovodioce JKP i programom praktične obuke za osnovne škole u projektnim opštinama Kotor, Tivat, Herceg Novi, Budva, Bar i Ulcinj.
U svim zainteresovanim obrazovnim institucijama koje budu obuhvaćene programom edukacije, biće podjeljen edukativni materijal i komposteri za sprovođenje proizvodnog procesa komposta.
Cilj programa je da informiše javnost u 6 primorskih opština, o procesu održivog upravljanja otpadom kompostiranjem, kako bi se prije svega povećala svijest i znanje građana i građanki o značaju očuvanja životne sredine putem selektivnog prikupljanja i valorizacije otpada.
Na prezentaciji će govoriti, predsjednik Opštine Tivat Miodrag Kankaraš, zamjenik šefice Misije OEBS-a u Crnoj Gori Valdemar Figaj, program menadžer u DEU Velibor Spalević, direktor JKP Kotor Zoran Mrdak, potpredsjendik Opštine Herceg Novi Jovan Subotić, tehnički direktor JP Komunalno Tivat Tonko Lukšić, Magdalena Ivančević iz Komunalnog preduzeća Budva, Jelena Radunović projekt menadžer JKP Kotor i Ljilja Radunović iz Eko Centar DELFIN.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code