“KAMELIJA” ULAZI U PETU GODINU USPJEŠNOG POSLOVANJA

“KAMELIJA” ULAZI U PETU GODINU USPJEŠNOG POSLOVANJA

156
0
Podijeli

Foto:skyscrapercity.comŠoping centar “Kamelija” u Kotoru obilježiće sjutra četiri godine postojanja uz rođendansku žurku, s bogatim programom.

U 10 ujutru biće organizovana zabava za djecu kotorskog vrtića „Radost”, sa animatorima i klovnovima koji će zabavljati mališane. U 11 časova slavljenici će iznijeti čarobnu tortu sa vatrometom.
No, iznenađenja će biti i za odrasle, kaže nam asistentkinja direktora “Kamelije”, Tina Crepulja. Zakupci lokala u “Kameliji” će obezbjediti popuste i akcije, od 4 do 40 posto.
U 19 časova zamišljena je još jedna primorska priča u okviru rođendaske proslave, a detalje ovog događaja organizatori nijesu htjeli da otkrivaju.
Uglavnom, očekuju se gosti Nina Žižić, Božo Bulatović i dva člana planinarskog društva Pestingrad iz Kotora, Antonio Škanata i Ivan Perčin, koji su osvojili Himalaje.
U 22 časa biće organizovana žurka za zaposlene u ovom šoping centru, jer kako ističe Crepulja „Kamelija” ne bi bila to što jeste, bez svojih radnika.
U ovom savremenom centru su i više nego zadovoljni dosadašnjim rezultatima poslovanja. „Kamelija” je zabilježila posljednje godine rast posjetilaca za čak 15 odsto. Ove godine su ugostili 2.060.000 posjetilaca, što je jedan od pokazatelja pozitivnog trenda. Crepulja naglašava da u “Kameliji” uvijek imaju sluha za potrebe posjetilaca i kupaca, te da stalno obogaćuju ponudu. Nakon brojnih kulturnih, zabavnih, sportskih i humanitarnih događaja i akcija ovdje očekuju da će u petoj godini postojanja ostvariti nove projekte s većom posjetom i prihodima.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code