Kameno Sky mini extreme: Na startu i cilju 31 takmičar

Kameno Sky mini extreme: Na startu i cilju 31 takmičar

2318
1
Podijeli

Od dva dana vikenda pobornicima trail trčanja se posrećilo pa su  juče uspješno završili  četvrto kolo Novske sky MINI trail lige. Četvrta od šest trka nazvana je KAMENO sky MINI EXTREME, na stazi dugoj 5,4 km i 300 D+.

Uprkos teškoj stazi, ekstremnoj  u posljednjem dijelu, na startu je bio 31 takmičar i isto toliko njih je okončalo trku. Postignuta su veoma dobra vremena

Picerija i restoran

Poredak u muškoj konkurenciji:

1. Perica Vucković 31:48
2. Svetozar Stamatović 33:01
3. Dragan Jovanović 33:14

Žene:

1. Tamara Lepetić 43:07
2. Marija Bosnjak 49:14
3. Snežana Rotković 54:44

Pokazalo se da je podjednako važno da je trkač vješt koliko i da je kondiciono spreman, što je i cilj same lige, da pokaže razliku između drumskog i trail ili sky running-a. Trka je i ovog puta okupila takmičare iz Bara, Podgorice, Budve, Dubrovnika i našeg Herceg Novog, navode organizatori iz NVO Orjen Outdoor.

I ovoga puta učesnicima je stigao topao čaj iz  kafe bara Karakas, čiji vlasnici zajedno sa ovom NVO prepoznaju vrijednost  lige kojom se istovremeno  promoviše novsko zaleđe, sport, zdrav stil života.

– Nadamo se da će još neko postati naš sponzor ili makar jedan od njih. Za sada nemamo pomoć niti jedne kompanije ili ustanove. Do sada je u ligi učestvovalo 68 takmičara – podsjećaju iz ove NVO.

1 komentar

  1. Pohvala!Možda da u budućnosti neku trku i na Lustici organizujete!Mislim da bi uspon od Žanjica do Radovanića(do crkve Sv.Nikole koja uput da kazem ove godine proslavlja 900 godina postojanja) bio ovakvoj ekipi izazov!Samo naprijed!!!!

Ostavite komentar

*

code