Kamera „uhvatila“ lopova sa Škvera: Ako ga prepoznate javite policiji

Kamera „uhvatila“ lopova sa Škvera: Ako ga prepoznate javite policiji

13
Podijeli

U noći 27. jula kamerom je „uhvaćen“ kradljivac koji je uskočio u jednu od ribarskih barki  na Škevru  i pokrao opremu za ribanje. Snimak je objavila na FB supruga oštećenog vlasnika Jelena Plesničar.

– Lopova je snimila kamera sa bazena Jadrana oko 5 ujutru. Moj suprug Antonio Toni decenijama se bavi ribanjem. Otišao je da vidi da li je još neka kamera „uhvatila“ krađu opreme koja vrijedi najmanje 1000 eura – priča za Radio Jadran Jelena Plesničar.

Picerija i restoran

Oni su obavijestili i inspketore u Centru bezbjednosti Herceg Novi, proslijedili im snimke  ne bi li lakše razotkrili lopova. Ovo nije prvi put da im je iz barke pokradena oprema:

– Prije pet godina su nam  ukrali motor sa gumenjaka od 80 konja, potpuno nov. Niko nikada ništa nije našao. Sada nam je šteta veća od 1000 eura. Ukradene su nam 3 mašinice za lov tuna. Sigurno su proveli par sati na brodu dok su ih skidali, jer sve je „zapeklo“ s dosta soli i trebalo je vremena da se dobro odvidaju – dodaje Jelena čiji je suprug Toni poznati ovdašnji ribar.

Plesničari  mole  da ako neko prepozna lopova  jave na tel 067 284 224.

13 Komentari

 1. Sto ostavljate opremu u barku…nema vise Broza …doslo je vrijeme miseva iz podruma..a sto cemo sa ovim pravim lopovima…i oni se lentravaju svakodnevno…

  26
  1
 2. E, ako ovoga ne budu mogli sada da uhapse, onda se postavlja pitanje da li treba ukinuti kriminalistiku u Crnoj Gori, jer im je lik donešen na tacni. Najvažnije je otkriti naručioca tog gnusnog zlodjela, jer je očigledno da se ovaj lik rijetko susrećao sa ribanjem.

  46
  1
 3. E vidio sam neki dan u Okovu na kameri,dva đeda ukrali najveću hilti bušilicu i gurnuli pod prsluk,
  pa preko kase,visi gajtan iz gaća,ali pobjegoše.I to treba objaviti,sigurno prave neku vikendicu po
  brdima,pa ih mozda neko prepozna.
  Dobardio dođe na letovanje,pa krade.

  23
  2

Ostavite komentar

*

code