Kamp za talentovane crnogorske plivačice i plivače u Sarajevu

Kamp za talentovane crnogorske plivačice i plivače u Sarajevu

557
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_sport_plivanje_bazenNa sarajevskim bazenima Otoka i Hivud danas je počeo Plivački kamp za najbolje plivače i plivačice crnogorskih klubova, koji će trajati do 24. januara saopštio je organizator, Vaterpolo i plivački savez Crne Gore.

Naši najtalentovaniji plivači i plivačice treniraće pod rukovodstvom trenera Seada Adrovića, Danijele Franeta i Ivane Lješević.

Picerija i restoran

– Kamp nije organizovan više od 20 godina, a cilj je da se omogući mladima da brže napreduju, da se tehnički usavršavaju i takmiče sa plivačima i plivačicama iz okruženja, navode iz VPK Crne Gore.
Iz PVK Jadran u kampu su: Jovana Terzić, Lara Milak, Anđela Antunović, Anastasija Vico, Jelena Terzić, potencijalni Ljubica Bošković, Anđela Jovanović i Vasilije Andrić.

Iz Budve, Ado Gargović, Nikola Šuka, Boško Bismiljak, Dajana Dajković, Ema Gargović, Jovana Vujović, Nina Dajković, Saša Živaljević, Jovana Bubanja, Maša Kusovac i Ana Marija Kustudić.

Potencijalni učesnici kampa su i Ana Dragović, Jovana Kuljača, Martina Đurković i Savo Novaković.

1 komentar

  1. Imamo i mi bazen od 5 miliona eura,a nemamo uslova da na njemu organizujemo kamp.Jedinstveno u svijetu.Doduse i on je zatvoren,ali ne krovom nego katancem.A kazu gradski,zamislite da je privatni.
    0    0

Ostavite komentar

*

code