Kampanja protiv nasilja u porodici Centra za socijalni rad

Kampanja protiv nasilja u porodici Centra za socijalni rad

1
Podijeli

Prezentacija multidisciplinarnog tima za prevenciju i zaštitu od nasilja u porodici za Opštinu Herceg Novi za zdravstvene radnike, u organizaciji Centra za socijalni rad Opštine Herceg Novi, biće organizovana sjutra u prostorijama Doma zdravlja u 13:30 časova.

herceg novi 101U Centru za socijalni rad Herceg Novi formiran je multidisciplinarni tim za prevenciju i zaštitu od nasilja u porodici, sa zadatkom da unaprijedi komunikaciju stručnih službi u lokalnoj zajednici angažovanih na pružanju zaštite žrtvama porodičnog nasilja.

Picerija i restoran

Multidisciplinarni tim čine predstavnici Centra za socijalni rad, Osnovnog državnog tužilaštva, Područnog organa za prekršaje, Osnovnog suda Herceg Novi, Centra bezbjednosti, Doma Zdravlja, Osnovnih škola “Milan Vuković” i  “Dašo Pavičić”, kao i predškolske ustanove “Naša radost”  i NVO “Mladi Romi”.

– S obzirom da se tokom novembra i decembra kroz različite aktivnosti relevantnih aktera na svim društvenim nivoima promovišu mjere borbe protiv svih oblika nasilja, smatrali smo važnim da se i naš multidisciplinarni tim uključi u ovu kampanju, na način što će prezentovati svoj dosadašnji rad, kao i prikazati najvažnije aspekte i procedure od značaja za spriječavanje nasilja i kvalitetnu zaštitu žrtava – navode iz novskog Centra za socijalni rad.

1 komentar

  1. Kampanja bi bila učenje đece na primjerima,oslobađanje od stresa,zaštita i razumjevanje,psihološke analize na primjerima,suočavanje sa uzrocima…a mi se samo razumijemo u pare.

    1
    1

Ostavite komentar

*

code