Karadžićev “Biser Bojane” na repertoaru Dvorane Park

Karadžićev “Biser Bojane” na repertoaru Dvorane Park

3832
0
Podijeli

Film “Biser Bojane”, Milutina Mime Karadžića, biće prikazan u Dvorani Park 9, 10. i 11. marta u terminima od 18 i od 20:30 časova.

Glavne uloge još jednog Karadžićevog interesantnog ostvarenja tumače mladi glumci Vanja Nenadić i Slaven Došlo. Pored njih u glavnim ulogama su i Andrija Milošević, Mima Karadžić, Mira Banjac, Hristina Popović i drugi.

Picerija i restoran

A priča teče ovako: Đorđe Popović, kojeg tumači Slaven Došlo, mladi ljekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe vjeruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadić), mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu. Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje “vruć” doček policije i bivših partnera, zainteresovanih za dijamante, spreman je na sve, ali ne i na susret sa sinom, nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav. Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što prije da se vrati u Trst, starom načinu života. Splet događaja, karambol tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.

Film je premijerno prikazan u Sava Centru u Beogradu 15. februara i već je zavredio simpatije šire publike.

Cijena ulaznice je 3 eura, a mogu se kupiti na blagajni Dvorane Park od 9. marta u terminima od 9 do 12 i od 17 do 20:30 sati.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code