Početna Sport Karate turnir I Grand prix Montenegro u oktobru u Novom

Karate turnir I Grand prix Montenegro u oktobru u Novom

1

Internacionalni karate turnir Prvi GRAND PRIX Montenegro, u organizaciji Karate saveza Crne Gore i Karate kluba Bijela Carine, a pod pokroviteljstvom Opštine Herceg Novi i lokalne TO, biće organizovan povodom dana Opštine, 14. oktobra u Sportskom centru Igalo.

Pravo učešća na turniru imaju samo klubovi čije su federacije EKF i WKF, odnosno članice evropske i svjetske karate federacije, napominju organizatori.

Picerija i restoran

Kotizacija takmičara je 15 eura za pojedinačne nastupe u katama i borbama, dok je kotizacija za ekipe u katama 25 eura. Prijave se mogu obaviti na telefon 068/400-055, na lični telefon trenera, Slađana Mikulića 068/-205477 ili na mail adresu etcfocus@gmail.com, kao i na sajtu www.ekarate.eu.

Organizatori očekuju učešće preko 1000 takmičara iz više od 10 zemalja.

Karate klub Bijela Carine aktivan je na domaćoj i međunarodnoj sceni. Nedavno su se takmičari okitili sa dvije titule prvaka Balkana i jednom bronzom, na karate turniru u Instanbulu.

Takođe, na Svjetskom kupu u Umagu u Hrvatskoj, Nemanja Mikulić postao je vice šampion u konkurenciji mlađih kadeta – do 50 kg.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code