“Karneval otvorenog srca” u Budvi

“Karneval otvorenog srca” u Budvi

2372
0
Podijeli

karneval bd 2016Jedan od najznačajnijih i najvećih događaja koji organizuje Turistička organizacija opštine Budva, u saradnji sa osnivačima Karnevala – NVO “Feštađuni” i Opštinom Budva, Međunarodni turistički karneval u Budvi, održaće se od 6. do 8. maja 2016. godine.

Velika i mala karnevalska povorka će ulicama Budve proći 14. put, dok se Proljećna noć pod maskama, održava godinu duže.

Picerija i restoran

Turistička organizacija opštine Budva se potrudila da i ove godine pravim programom obezbjedi zainteresovanost javnosti za dešavanja u Budvi, pa će između ostalih, u vrijeme Karnevala sve prisustne zabavljati Jelena Tomašević, Dragoljub Đuričić, ABBA tribute band itd.

Program počinje u petak 6. maja, u 19 h na Trgu Palmi, igrokazom crnogorskih glumaca i NVO Feral, „Budvanska fantazija“. Zatim u 20 h Abrum – poziv na Karneval, od hotela Budva do Starog grada. Tematska noć u kafićima unutar zidina Starog grada od 21 h.

U subotu 7. maja, u 19:30 kreće velika karnevalska povorka, predvođena Kapom od Karnevala, Gradskom muzikom Budve i mažoretkama, od caffe-a „City“ do glavne bine ispred Starog grada. Nakon predstavljanja učesnika i vatrometa u 22 h biće održan koncert Jelene Tomašević. Na Trgu Palmi od 22 h muzičko-plesni performans Mantock  Brazil Samba Show, uz pratnju bubnjara Dragoljuba Đuričića. Na bini između crkava nastupiće tri prvoplasirana učesnika show-a Best rock bend 2016. i Cuba bend.

Mala karnevalska povorka – predvođena Kapom od Karnevala, Gradskom muzikom Budve i mažoretkama, od dječijeg vrtića do glavne bine, biće u nedjelju 8. maja u 18 h.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code