Katić: Zbog tehničkog propusta oko rasprave za gradsku luku Škver neko će...

Katić: Zbog tehničkog propusta oko rasprave za gradsku luku Škver neko će odgovarati

7
Podijeli

Javna rasprava o nacrtu Strategije razvoja gradske luke Škver nije održana jer se niko iz lokalne uprave nije pojavio, te su, prisutni građani revoltirani, napustili raspravu, saopštili su iz novskog DPS-a. Oni su i ustvrdili i da  uvid u dokument Strategije nije moguće dobiti,  da je dostupan samo odabranima, zbog čega se kako kažu, mještani s pravom pitaju kako će dostavit primjedbe kad ne mogu obaviti uvid u Strategiju?

Predsjednik Opštine Stevan Katić pojašnjava da je došlo do tehničkog propusta zbog kojeg Javna rasprava nije održana, ali da će biti i kaznenih penala, ne precizirajući o kakvim je propustima riječ, ko je direktno odgovaran i šta tačno podrazumijeva odgovornost u ovom slučaju:

Picerija i restoran

“Kad je riječ o tom propustu, došlo je do tehničkih grešaka sa kojima sam upoznat naknadno, a svi koji su bili zaduženi za to, a napravili propust, snosiće odgovornost”, naveo je on.

Javna rasprava traje od  1.  do 15. avgusta, a uvid u nacrt „Strategije razvoja gradske luke Škver“ svi zainteresovani mogu imati svakog radnog dana od 8 do 11 sati u Sekretarijatu za finansije, turizam i ekonomski razvoj Opštine Herceg Novi, saopšteno je naknadno iz lokalne uprave.

Za to vrijeme, pismene primjedbe građani mogu dostavljati na e-mail: finansije@hercegnovi.me.

7 Komentari

 1. Treba svaliti svu krivicu na cistacicu..
  ..pozvati je na odgovornost,
  I skresati joj od vec skresane plate,
  Sama je kriva sto se u medjuvremenu nije snasla
  I kupila neku diplomu,
  trebala je vjerovati krusu ,jer je covijek vidio kako je lako fakultet skoncati,pa sada oseca zal sto srednju skolu nije zavrsio..
  Tuzno je sto sve grad treba da trpi,
  Kolika kolicina neznanja pliva njegovom povrsinom,
  I poput fekalija se izliva po njegovim trgovima i ulicama..?

  10
  2
 2. Sazaljevam sve one koji su se prodali demokratama za cokoladice , pice i nesto sice i pitam ih jesu li sad srecni, jesu li srecni sto su glasali za partiju bez programa, ideja, kadrova, planova? Jesu li srecni sto su glasali za nepismenog Becia , koji nema dana radnog staza, a ima milione?Pozivam upravnu inspekciju i sve nadlezne drzavne organe da provjer kadrove i poslove demokrata. Gradjani Herceg Novog pamet u glavu, ucite na greskma i na svakim sledecim izboria ukazite povjerenje DPS-u, jer je to partija koja je za kratko vrijeme dovela sve renomirne investitore u Hn, koja ima planove , ideje i program.

  19
  12
 3. Opa,što je sad?A što znače onda ova saopštenja da nije tačno,da to DPS priča zbog svog interesa,da se zlonamjerno napadaju časne i poštene demokrate i lokalna vladst …….Kad tamo,ovo bi istina.Da se nije spomenulo nebi ni znali nego samo oni koji su čučali par sati čekajuči Godoa.Kako sada sumnjati i u drugo što se saopštava?

  20
  5
 4. O cemu prica ovaj covjek? Zar neko stvarno misli da je ovo slucajni tehnicki propust? Jeste isto kao i 44 stana koje je blokirao svojim politikantskim potezima!

  21
  7
 5. Zbog tehničkog propusta.Kao da uvodite grijanje a ne ključni razvojni dokument.Crni grade, a crna sudbino!O kukavno srpstvo ugašeno.

  26
  4
 6. Odgovaraće načelnica Irena koju će i onako razriješiti.
  E sad, šta su kazneni penali, bog da me ubije ne znam.
  Zar to nije kad se kasni sa izvršenjem ugovorne obaveze, a ne kad se kasni na javnu raspravu?

  16
  2

Ostavite komentar

*

code