“KATUNJANIN” DOBIO KONCESIJU ZA GEOLOŠKA ISTRAŽIVANJA I EKSPLOATACIJU UKRASNOG KAMENA

“KATUNJANIN” DOBIO KONCESIJU ZA GEOLOŠKA ISTRAŽIVANJA I EKSPLOATACIJU UKRASNOG KAMENA

113
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Preduzeća Katunjanin Herceg Novi, Jokić Kimont Kotor i budvanska Kobra prvorangirani su ponuđači za dodjelu koncesija za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju mineralnih sirovina na više lokacija u Crnoj Gori, piše Mina business.

Tenderska komisija koju je formiralo Ministarstvo ekonomije, za sprovođenje postupka javnog nadmetanja po javnom oglasu za investitore zainteresovane za dodjelu koncesija, utvrdila je rang listu ponuđača.
Firma Katunjanin je prvorangirana za dodjelu koncesija za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju pojave arhitektonsko-građevinskog (ukrasnog) kamena na lokaciji Tospude u Cucama, Jokić Kimont za lokaciju Dolovi u Komanima, a Kobra za lokaciju Bobik na Čevu.

Picerija i restoran

Koncesija za Tospude i Dolove se izdaje na 30 godine, od čega će godina biti potrošena na detaljna geološka istraživanja, druga za izradu rudarske i tehničke dokumentacije i pripremne radova, a preostalih 28 za eksploataciju.
Ministarstvo ekonomije raspisalo je u martu ove godine oglas za dodjelu koncesije za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju mineralnih sirovina na više lokacija u Crnoj Gori.
Vlada će o davanju koncesije odlučiti u roku od 30 dana od prijema predloga Ministarstva, ako ne bude prigovora. Ukoliko je pokrenut upravni spor, Vlada može da produži rok za davanje koncesije za 90 dana.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code