KAZNE ZA PARKIRANJE U PARKU “BOKE”

KAZNE ZA PARKIRANJE U PARKU “BOKE”

80
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Parkiranje u koliko-toliko uređenom parku bivšeg hotela Boka, izlijevanje fekalija na plaži zakupca Marka Salatića u Igalu kao i ruglo kod još jednog bivšeg hotela Tamaris, problemi su na koje su nam ukazali čitaoci našeg portala.

Košenje, uređenje zelenih površina, radnici novske “Čistoće”započeli su u parku Boke, prostorije javnog WC-a su očišćene i pripremljene za građevinske radove, kao i opravku instalacija. Ipak, park vozačima često posluži za parking na tek pokošenim površinama.
Komunalna policija, ipak, neće dozvoziti da se park pretvori u parking zonu, pogotovo što još traje čišćenje i sređivanje. Kada se poslovi privedu kraju biće fizički onemogućeno ući motornim vozilom u park, jer će postojeće tehničke barijere ponovo biti u funkciji.
Ukoliko neko ošteti tu barijeru i uđe vozilom u park, komunalna policija će ga sankcionisati, u skladu sa Odlukom o regulisanju drumskog saobraćaja kao i Zakonom o bezbjednosti saobraćaja.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code