KIŠA ODLOŽILA REMONTE HE TREBIŠNJICA I DUBROVNIK ZA 21. OKTOBAR

KIŠA ODLOŽILA REMONTE HE TREBIŠNJICA I DUBROVNIK ZA 21. OKTOBAR

108
0
Podijeli

Remont postrojenja HE Trebinje i HE Dubrovnik odložen je za 21. oktobar, saopšteno je Radiju Jadran iz hercegnovskog Vodovoda i kanalizacije d.o.o.

Remont se odlaže zbog loših i nepovoljnih vremenskih uslova, o čemu su iz HE Trebinje i HE Dubrovnik jutros obavijestili hercegnovski Vodovod.

Picerija i restoran

Ukoliko vremenska situacija bude povoljna, remont ovih postrojenja biće nastavljen 21. oktobra, kada će početi i restriktivni režim vodosnabdijevanja za Novljane.

Kako su juče informisali iz hercegnovskog Vodovoda, za vrijeme restriktivnog vodosnabdijevanja, u gradskom sistemu biće 160 l/s sa izvorišta Opačica kao i dodatnih 50 l/s iz Regionalnog vodovoda za potrošače Bijele i Kamenara. Nakon završetka izgradnje cjevovoda u Karasovićima biće obezbijeđeno dodatnih 60 l/s sa izvorišta Karasovići u Konavlima.

Budući da količine vode koje su na raspolaganju neće biti dovoljne za kontinuirano vodosnabdijevanje svih potrošača, biće uveden restriktivni režim vodosnabdijevanja.

Preuzimanjem vode iz Regionalnog vodovoda obezbjediće se nesmetano vodosnabdjevanje potrošača sa područja Bijele i Kamenara. Naselja koja iz tehničkih razloga ne mogu dobijati vodu, snabdijevaće se i cistjernama, po potrebi.

Iz Vodovoda su opet apelovali da potrošači maksimalno racionalno koriste vodu za vrijeme restrikcija.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code