Kjokušinkai: Salamadije bez medalja u Sentešu, Natašu oštetile sudije

Kjokušinkai: Salamadije bez medalja u Sentešu, Natašu oštetile sudije

5
Podijeli

Na svjetskom kjokušinkai prvenstvu u mađarskom gradu Sentešu, crnogorska karatiskinja Nataša Salamadija, iz kjokušinkai kluba Herceg Novi, je osvojila četvrto mjesto. Nju je u borbi za bronzanu medalju, nepravilnom sudijskom odlukom pobijedila domaća takmičarka, što je izazvalo brojna negodovanja kod većine takmičara i trenera na ovom prvenstvu, saopšteno je iz kluba.

Razočarana sudijskom odlukom, kojom je nepravedno ostala bez medalje, Nataša Salamadija je odmah nakon nastupa napustila takmičenje.

Picerija i restoran

Maša Salamadija nije uspjela proći prvo kolo u konkurenciji mlađih pionirki iz 20 zemalja.

5 Komentari

 1. Zasto su nam sudije uvijek krive ako ne postignemo neki rezultat. Vazno je ucestvovati a ne pobjediti. To je sportski. Mada ako trener ne postigne neki rezultat sta onda ocekivati od njehih ucenika. U svakom slucaju cestitke na osvojenom 4 mjestu.

  10
  7
 2. Veni, Vidi, Vici…!!! Bez kompletirane prethodne tri riječi rezultat se ne boduje. Neka ovaj gubitak medalja bude izazov za buduća ino-takmičenja sa manje arogantnosti, a mongo više tolerancije rezultati neće izostati.

  6
  13
 3. Bravo Nataši. Nepravilne sudijske odluke su na žalost sastavni dio i svjetskih takmičenja. Nadamo se da je to neće obeshrabriti da bude primjer mlađima, kako se ostaje istrajan u onome što se voli.

  14
  13

Ostavite komentar

*

code