KLUB ODBORNIKA SNP HERCEG NOVI: NEŠTO NE ŠTIMA U NOVOJ VLASTI

KLUB ODBORNIKA SNP HERCEG NOVI: NEŠTO NE ŠTIMA U NOVOJ VLASTI

86
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Reagujući na prekinutu 7.redovnu sjednicu SO Herceg Novi, sazvanu po hitnom postupku iz Kluba odbornika SNP-a saopštili su da će ona ostati upamćena po neodgovornosti odbornika vladajuće koalicije, prvenstveno DPS-a.

– Njima izgleda nije bila bitna turistička sezona, već su im prioriteti bili na nekoj drugoj strani, jer nisu imali dovoljno sluha da prisustvuju sjednici SO. Sjednica je prekinuta bez obrazloženja, nakon kolegijuma Predsjednika Skupštine, gdje je očigledno da je jedini razlog prekida nedostatak kvoruma za rad Skupštine, jer su nedostajali odbornici vladajuće koalicije – tvde iz odbornčkog Kluba SNP-a.
Da nešto „ne štima” u novoj vlasti pokazuje i činjenica da je sa dnevnog reda sjednice skinut predlog o imenovanju novog Glavnog administratora, koji je kadar DPS-a, a za koji nemaju saglasnost koalicionog partnera, koji je kako se da naslutiti, imao svoje kadrovsko rješenje za ovu vrlo važnu poziciju u lokalnoj samoupravi, tvrde u SNP-u.
– Na današnjem zasjedanju odbornici opozicije dali su značajan doprinos u raspavi povodom Programa rada i finansijskog plana Turističke organizacije i generalno su podržali aktivnosti na poboljšanju turističkog ambijenta u gradu, ali je nova vlast zbog neslaganja u svojim redovima i neodgovornosti svojih odbornika, bila prinuđena da prekine sjednicu Skupštine u samom trenutku glasanja, jer u okviru svojih redova nisu imali kvorum, a odgovornost za to je isključivo na njima. Da li se spremaju novi izbori u Herceg Novom, posebno nakon naznaka da DPS neće odustati od privatizacije Instituta Igalo, ostaje da se vidi narednih dana -saopštava predsjednica OO SNP-a Danijela Đurović.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code