KO RADI ZA PRAZNIKE?

KO RADI ZA PRAZNIKE?

259
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Neradni dani za državni praznik Dan nezavisnosti su četvrtak 21. maj i petak 22. maj. Državni organi, organi lokalne samouprave, javne ustanove, javna preduzeća i drugi subjekti koji obavljaju djelatnosti od javnog interesa dužni su da u praznične dane obezbijede obavljanje poslova čijim bi prekidom mogle nastupiti štetne posljedice po građane ili državu.

Tokom predstojećih praznika, do 25. maja, u svim Elektrodistribucijama u Crnoj Gori, kao i ostalim djelovima kompanije obezbijeđeni su neophodni uslovi za stabilno funkcionisanje elektroenergetskog sistema. Nisu predviđena planska isključenja električne energije, a u slučaju vanrednih okolnosti biće angažovane dodatne ekipe. Eventualni prekid napajanja i kvar na distributivnoj mreži, za vrijeme praznika, građani mogu prijaviti na dežurni brojeve telefona za Herceg Novi 031 327 326 od 00-24h.
Za vrijeme praznika radiće naplatni punkt EPCG u šoping molu Delta city, u skladu sa radnim vremenom mola. Ostali naplatni punktovi EPCG za dane praznika neće raditi. Tokom praznika potrošačima će biti na raspolaganju govorni automat Call centra EPCG na broju 19100.
U četvrtak i petak, 21. i 22. maja, neće raditi ni jedna poslovnica Pošte Crne Gore u Herceg Novom. Korisnicima će oba dana na raspolaganju biti nova Poština poslovnica u prostoru hotela Mogren u Budvi. Pošta u kotorskom Starom gradu radiće i 21. i 22. maja od 10 do 17 sati.
Služba telegrama i Express pošta će u dane Praznika raditi od 8 do 15 sati.
Prodavnice Voli i Roda tokom narednih prazničnih dana radiće normalno u svim objektima u gradu, vjerovatno i neke druge trgovine.
Povodom predstojećeg praznika Parking servis neće naplaćivati parkiranja na opštim i posebnim parkiralištima u Herceg Novom i to samo sjutra 21. maja.
U hercegnovskom Domu zdravlja tokom naredna dva dana dežurni doktor za odrasle radiće od 7 do 14 i od 14 do 21 čas, a dežurni za djecu od 7 do 14 časova.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code