KOD OPATOVA RONIOCI IZ BIJELE UKLONILI PET BOMBI

KOD OPATOVA RONIOCI IZ BIJELE UKLONILI PET BOMBI

130
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Pripadnici Regionalnog centra za obuku ronilaca za podvodno razminiranje (RCUD) iz Bijele uklonili su pet ručnih bombi iz podmorja Opatova u Tivtu.

Kako je saopšteno, bombe su preuzeli službenici MUP-a, unaprijed predviđenom procedurom u ovakvim situacijama radi uništvanja ubojnih sredstava.
– I u ovom slučaju građani su pozvali policiju, a potom je MUP uputio zvaničan zahtjev RCUD-u za sprovođenje, za ovakve slučajeve, unaprijed utvrđenih aktivnosti. Ovo je i zakonom predviđena procedura da se prvo obavještavaju organi Ministarstva unutrašnjih poslova, a potom oni usaglašavaju proces sa Regionalnim centrom za obuku ronilaca za podvodno razminiranje iz Bijele – navodi se u saopštenju.
Bombe, koje su predstavljale opasnost za kupače i turiste, očigledno je, kako se navodi, ne tako davno odbacilo neko neodgovorno lice.
Obavještavajući javnost o ovoj akciji RCUD ujedno upućuje i apel građanima da ne odbacuju ovakva sredstva koja izazivaju opštu opasnost sa nesagledivim posljedicama.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code