Početna Društvo Kolekcija “Voljeni hladni kamen”, Vesne Krivokapić, pobrala aplauze u Sofiji

Kolekcija “Voljeni hladni kamen”, Vesne Krivokapić, pobrala aplauze u Sofiji

0

Crnogorska dizajnerka, Vesna Krivokapić, koja živi i stvara u Kopenhagenu, sinoć je predstavila svoju kolekciju „Voljeni hladni kamen“ na međunarodnoj nedjelji mode „Sofia fashion week“ u Bugarskoj.

Krivokapić je učestvovala na poziv nacionalnog direktora za Miss Model of the World, Roberta Gramatikova, kao gost dizajner. Bogata kolekcija koju je predstavila i koju je imala prilike da na tvrđavi Forte Mare vidi heregnocska publika,  napravljena je po uzoru na crnogorsku narodnu nošnju.

– Odlučila sam da se predstavim sa kolekcijom “Voljeni hladni kamen” koju nesebično čuvam i koju trenutno samo iznajmljujem. Ručni rad i takozvani crnogorski zlatni konac su prepoznali mnogi posjetioci koji su izoštrenim pogledima uživali  pratili reviju ove večeri. To sam osjetila po samom aplazu koji je darovan mom radu – kaže Krivokapić.

Na Sofia Fashion Week-u učestovali su dizajneri iz Norveške, Makedonije, Bugarske, Pakistana i Crne Gore, kao i modeli iz svih krajeva svjeta.

Osim Vesne Krivokapić, predstavila se i mlada diznajnerka Jelena Roganović sa Cetinja, kao i manekenka Ivana Čupić iz Podgorice.

– Divno je vidjeti svoje među mnoštvom inostranih dizajnera i modela. Organizacija je bila odlična, a glamurozni enterijer dao je pečat ovoj divnoj sceni ,na kojoj sam se osjećala veličanstveno. Najveća podrška za mene je bila moja familija koja je došla da me podrži – ističe za Radio Jadran, Vesna Krivokapić.

Iako je revija bila prodajnog karaktera, njena kolekcija nije bila na prodaju, jer, kako kaže “sebično” je čuva i trenutno je samo iznajmljuje.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code