Kompanija “No-Mi” donirala vozilo Službi zaštite i spasavanja

Kompanija “No-Mi” donirala vozilo Službi zaštite i spasavanja

2880
4
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U voznom parku Službe zaštite i spasavanja Herceg Novi od danas je i vozilo Renault Kangoo 4×4 1.9dCi, koje će biti korišćeno za potrebe transporta spasilaca na nepristupačnim terenima, opreme i psa tragača sa vodičima i markirantima.

Vozilo je donacija kompanije “No-Mi” Opštini Herceg Novi. Kako je kazao vlasnik kompanije, Zdravko Mišeljić, kolektiv tog preduzeća se uvijek rado odazivao akcijama pomoći u bilo kom slučaju.

Picerija i restoran

– Naša poruka je da naš prelijepi Herceg Novi zaslužuje sve najbolje i svi moramo da učinimo i doprinesemo da bude u vrhu crnogorskog turizma, ali i uopšteno, a ne na dnu – poručio je Mišeljić.

Potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Miloš Konjević zahvalio se kompaniji “No-Mi” na donaciji, uz napomenu da je sve više privrednika koji prepoznaju značaj i neophodnost pravilnog funkcionisanja Službe zaštite i spasavanja, te najavio nabavku dodatnih vozila za potrebe Službe u narednom periodu.

Iz press službe Opštine podsjećaju da je prošle sedmice ozvaničen rad Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bijela. U planu Opštine Herceg Novi je uskoro otvaranje i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Luštica, a nakon toga i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Herceg Novi.

“Opština Herceg Novi odlučna je u namjeri da preventivnim i pravovremnim djelovanjem smanji mogućnost pojave i širenja velikih požara, kao što je to bio slučaj sa poluostrvom Luštica tokom ljeta prošle godine” – saopštavaju iz press službe.

Takođe, napominju i da Opština Herceg Novi stalno obučava pripadnike Službe zaštite i spasavanja.

Načelnik Službe zaštite i spasavanja, Zlatko Ćirović naglasio je da će donirano vozilo biti od velike pomoći, pogotovo pri izlasku na teren u zaleđu našeg grada. On se zahvalio kompaniji “No-Mi”, ali i apelovao na druge privrednike da ukoliko su u mogućnosti, pomognu Službi zaštite i spasavanja, kako bi svi zajedno poboljšali uslove rada Službe i omogućili građanima najbolji vid zaštite od požara, zemljotresa i ostalih nepogoda.

4 Komentari

 1. Evo gledam komentare i imam predlog , da se svi svega odreknemo i prepisemo drzavi i plemstvu. I onda kolektivno samoubistvo da im nebudemo na trosku.
  11  5
 2. Veliki gest,velikog covjeka i velikog humaniste!
  Radom i trudom se sve moze postici,a kad si pravi tip onda dajes drustvu!
  Hvala Zdravko!
  P.s. Pokazite se veliki Novljani i donirajte…
  26  13
 3. Bravo Zdravko,vidis kako Crna Gora daje sansu svima PA I ONIM RADNICIMA PKB-a koji ostadose bez posla zarad privatnih interesa i firmi.Neka tvoja velikodusnost bude primjer drugim jer ocigledno da jedini put uspjeha je biti zestoka opozicija jer ocigledna je istina da vlast svoje birace smatra ovcicama,stadom u rasulu.
  17  17

Ostavite komentar

*

code