Kompanija OHM Mamula Montenegro donirala 10 hiljada eura Herceg festu za kupovinu...

Kompanija OHM Mamula Montenegro donirala 10 hiljada eura Herceg festu za kupovinu klavira

9
Podijeli

Nakon što je JUK Herceg fest zatražio kompaniji OHM Mamula Montenegro dio sredstava za kupovinu klavira, iz te kompanije koja je zakupac ostrva Lastavica i tvrđave Mamula, obavezali su se donacijom od 10 hiljada eura.

Ilustracija

Ugovor o donaciji su u Tivtu ozvaničili potpisima, ovlašćeni zastupnik OHM Mamula Montenegro, Predrag Nenezić i v.d direktora Herceg festa, Gordana Krcunović.

Picerija i restoran

Sredstva će Herceg fest iskoristiti za kupovinu klavira marke Yamaha.

O tome će vjerovatno biti više riječi u ponedjeljak na press konferenciji povodom jubilarnog 35. Međunarodnog Festivala Dani muzike u Herceg Novom.

Podsjetimo da se prošle godine na Danima muzike odrekla cjelokupnog honorara i donirala  1.000 eura za nabavku novog klavira sopranistkinja Sung Hi Park iz Južne Koreje, a crnogorski umjetnici, violinista Vujadin Krivokapić, pijanisti Ana Mihaljević i Bojan Martinović, češki pijanista Ivo Kahanek, singapurski bariton Martin Ng, kao i flautistkinja iz Srbije Anđela Bratić i Marija Đurđević-Ilić su doniranjem dijela honorara podržali ovu inicijativu.

9 Komentari

 1. Celokupnih honorara za organizovanje Festivala 2017., kao i za koncert održan 20.jula iste godine, odrekli su se i Kraljević i tadašnji organizacioni direktor Stevanović. Kraljević u više navrata nije primio honorare za održane koncerte jer opština nije uplaćivala obećano. To publika koja prati i voli Dane muzike odlično zna. Ostali koji ne prate kulturna dešavanja u gradu mogu pisati zlonamerne komentare na osnovu nepotpunih članaka u novinama i nastaviti da uživaju u rijaliti programima.

  6
  6
  • Celokupnih honorara za organizovanje Festivala 2017., kao i za koncert održan 20.jula iste godine, odrekli su se i Kraljević i tadašnji organizacioni direktor Stevanović. Kraljević u više navrata nije primio honorare za održane koncerte jer opština nije uplaćivala obećano. To publika koja prati i voli Dane muzike odlično zna. Ostali koji ne prate kulturna dešavanja u gradu mogu pisati zlonamerne komentare na osnovu nepotpunih članaka u novinama i nastaviti da uživaju u rijaliti programima.

   4
   6

Ostavite komentar

*

code