KOMPANIJE EURO-FAX: OPŠTINA KOTOR NASTAVLJA DA PROIZVODI OGROMNU ŠTETU

KOMPANIJE EURO-FAX: OPŠTINA KOTOR NASTAVLJA DA PROIZVODI OGROMNU ŠTETU

227
0
Podijeli

kotor stari grad 2013Vlasnik Euro-Fax i osnivač P.C. Riviera Kotor, Alen Riviera obavjestio je ponovo medije da je ta kompanija već 12 godina spriječena u ostvarivanju poslovnih planova u Opštini Kotor, „zahvaljujući opštinskoj administraciji”.
– Pred Privrednim sudom u Podgorici održano je ročište u još jednom nametnutom sporu od strane Opštine Kotor, zakazanom poslije dvije godine, a što je, vjerojatno i vremenski presedan u sudskoj praksi.
Naime, da podsjetimo javnost, po ovoj istoj pravnoj stvari, mi smo već dobili ovaj slučaj na svim sudskim instancama u Crnoj Gori, uključujući Osnovni sud u Kotoru, Viši sud, te Vrhovni sud Crne Gore.
Suočeni smo bili i sa pritiscima pojedinih kriminogenih struktura povezanih sa gradskim moćnicima u Kotoru – saopštava Alen Riviera.
On dodaje da je problem nastao, “kada je gradonačelnica Kotora, Maja Ćatović pustila 20.000 m2 zemlje u srcu Kotora za 75.000 eura firmi pok. Dragana Dudića i tako je Opštini napravljena ogromna šteta”.
– Sada, da bi kompenzovala tzv.”propuste”, želi da se naplati sa našom imovinom. Mi smo, naravno, riješeni da ne damo našu imovinu po cijenu bilo čega. Od ove decenijske lakrdije, niko nema nikakve koristi, kao mi što već godinama tapkamo u mjestu, zajedno sa našim stranim partnerima, tako ni građani Kotora i poreski obveznici, kojima je napravljena šteta u budžetu u visini od 20 miliona eura, potencijalnih 300-400 zaposlenih u našoj firmi, jer ne možemo pokrenuti planirane projekte – navode iz „Euro-faxa”.
Firma “Euro-Fax”, kao jedan od osnivača P.C. Riviera, kako se između ostalog saopštava, neće odustati od svoje imovine, koja je tri puta plaćena i obavjestiće o svemu Evropsku komisiju u Crnoj Gori.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code