KOMPJUTERSKA OPREMA FAKULTETU ZA MEDITERANSKE POSLOVNE STUDIJE

KOMPJUTERSKA OPREMA FAKULTETU ZA MEDITERANSKE POSLOVNE STUDIJE

174
0
Podijeli

Donacija FMS 1Kompanija Adriatic Marinas donirala je Fakultetu za Mediteranske poslovne studije kompjutersku i kancelarijsku opremu u vrijednosti od 2000 eura. Fotokopir aparat, štampač, projektor i laptop služiće studentima i njihovim profesorima u toku redovnog održavanja nastavnih jedinica ove obrazovne institucije.
Profesor Fakulteta za mediteranske poslovne studije, mr Nikola Vukčević zahvalio je kompaniji Adriatic Marinas na donaciji, uz napomenu da je to samo jedan u nizu planiranih vidova saradnje. U toku je i kreiranje zajedničkih međunarodnih projekata iz oblasti nautičkog turizma. Menadžer Trening centra za obuku pomoraca, mr Oto Iker dodao je da projekti Porto Montenegra i FMS-a imaju zajednički interes u razvoju nautike u regionu.
– Zadovoljstvo je da nastavimo saradnju sa jedinom obrazovnom institucijom ovog tipa u gradu Tivtu, ali i u južnoj regiji. Uslijediće nastavak, uveliko razgovaramo kako se saradnja ovog tipa, i kroz druge koncepcije, može unaprijediti za narednu obrazovnu godinu, naveo je PR menadžer Porto Montenegra, Danilo Kalezić, uručivši informatičku opremu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code