Kompletiran spisak za pripreme „ajkula“ u Budimpešti

Kompletiran spisak za pripreme „ajkula“ u Budimpešti

1530
0
Podijeli

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za pripreme sa selekcijom Mađarske u Budimpešti, koje su na programu od 10. do 12. marta.

Na spisku su iz Jadrana Carine: Slaven Kandić, Stefan Vidović, Bojan Banićević, Stefan Pješivac, Vlado Popadić, Vladan Spaić, Aleksa Ukropina i Đuro Radović. Iz VK Budva: Stefan Kovačević, Bogdan Đurđić i Blažo Mitrović. Primorac: Matija Brguljan, Dimitrije Kriještorac i Nikolas Saveljić. Kao i internacionalci, iz Verone Dejan Lazović, Egera Uroš Čučković, Steaue Nikola Murišić i iz Crvene Zvezde Dragan Drašković.

Picerija i restoran

– Poslije odlično odrađenog turnira u Budimpešti, Mađari su nas pozvali na zajedničke pripreme. Insistirali su da dođemo, iako su znali da ne možemo okupiti najjači sastav, jer veliki broj igrača je zauzet nastupima u svojim klubovima. Tako da je ovo velika korist za igrače iz domaćih klubova, prilika da se opet dokažu. Neki su imali priliku na turniru, neki prije toga, neki su pokazali više, neki manje, ali ne živi se od jednog nastupa. Moraju u kontinuitetu pokazati da su pravi i da se bore za svoje mjesto. Nadam se da će svaki igrač iskoristi svoju šansu na pravi način – kazao je Gojković uoči odlaska u Budimpeštu.

Mađari su nakon međunarodnog turnira “Volvo kup” pozvali reprezentaciju Crne Gore na zajedničke pripreme, što su u našem taboru rado prihvatili, svjesni da takva okupljanja mogu samo da doprinesu kvalitetu repreznetacije. Tako će, umjesto u Crnoj Gori, vaterpolo reprezentacija odraditi sparing pripreme sa Mađarima u Budimpešti.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code