Komunalna policija obavila 364 kontrole u oktobru

Komunalna policija obavila 364 kontrole u oktobru

844
1
Podijeli

sunkomokom
Foto: Radio Jadran

Hercegnovski komunalni policajci su u toku oktobra u oblasti saobraćaja imali 64 kontrole, dok je u komunalnoj oblasti izvršeno 300 inspekcijskih kontrola.
Zbog neizvršenja i neotklanjanja nepravilnosti u saobraćaju izdat je 61 prekršajni nalog, dok su tri bila zbog parkiranja na parking mjestima kojima upravlja doo „Parking servis“.
Kada je riječ o komunalnoj oblasti, 156 kontrola je završeno službenom zabilješkom, a donijeto je i 108 rješenja o otklanjanju nepravilnosti.
Komunalno-stambenom preduzeću izdato je 39 rješenja za čišćenje kanala atmosferskih voda, popravku saobraćajne signalizacije, javne rasvjete, semafora i šahti, vraćanje usporivača brzine, uklanjanje bilborda, zelenog otpada, sječu i uklanjanje stabala i čišćenje parcele.
“Čistoći” su, između ostalih, proslijeđena rješenja za košenje putnog pojasa i uklanjanje komunalnog otpada na divljoj deponiji.
“Vodovod i kanalizacija” je dobila rješenja za popravku vodovodnih cijevi i saniranje šahte.
Fizičkim licima je, pored ostalog, propisano da riješe probleme kanalizacije, komunalnog reda i atmosferskih voda, urede fasadu, uklone zemlju, neregistrovana vozila, pomoćne i privremene objekte.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code