Komunalna policija za praznike bez mnogo posla

Komunalna policija za praznike bez mnogo posla

696
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_okom_jadrana_sunkomokomZahvaljujući dobroj organizaciji, ali i koordinaciji sa ostalim komunalnim preduzećima, Komunalna policija Herceg Novi, imala je relativno “neradne” novogodišnje praznike. Jedine intervencije odnosile su se na vraćanje izmještenih kontejnera u boksove na više lokacija u gradu, kazao je našem radiju, načelnik Komunalne policije, Zoran Bijelić:
“Nijesmo imali problema tokom novogodišnjih praznika, a i smjene i dežurstva smo dobro usaglasili, kako bismo imali manje posla. Više ga je bilo posljednjih dana za vrijeme kiše i vjetra”.
Kratak nalet olujnog nevremena zahvatio je Herceg Novi juče tokom poslijepodnevnih časova, uz pojačane udare južnog vjetra i kišu. Bijelić napominje da su imali nekoliko uobičajenih intervencija duž rivijere karakterističnih za ovakvo vrijeme:
“U Bijeloj je došlo do nagomilavanja zemlje na magistrali, začepljavanja nekoliko propusta, koje su radnici JP Stambeno komunalno juče odčepili koliko su bili u mogućnosti od vremena. Ono što se nije završilo nastavljeno je jutros. Takođe ekipe Vodovoda su na nekoliko lokacija na rivijeri i saniraju kvarove, pa se prekid oticanja vode i sanacija kvarova očekuju u poslijepodnevnim časovima”, zaključio je Bijelić.
Dežurstva i intervencije po prioritetima i prijavama građana biće nastavljene i tokom predstojećih božićnih praznika. Call centar aktivan će biti sjutra, 8. i 9. januara tokom prijepodnevnih časova, a eventualne prijave građani mogu obaviti na telefon 321-919.
Kad je riječ o dežurstvima za 7., 8., 9. i 10 januara u poslijepodnevnim časovima, sve prijave mogu se obaviti na telefone 067 800 911 ili 068 303 381. Komunalna policija nastaviće sa pripremama javnih površina u gradu povodom predstojećih Božićnih praznika, ali i Praznika mimoze.
Ono što još pripadnike Komunalne policije očekuje u narednih nekoliko dana jeste polaganje ispita za one koji su u Danilovgradu obavili obuku po novom Zakonu o bezbjednosti saobraćaja. Već 16. januara prva grupa će ići na polaganje, a nako toga steći ovlašćenja za primjenu novog Zakona o komunalnoj policiji.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code