Konačno “Golden Bay“ zasijao

Konačno “Golden Bay“ zasijao

4421
7
Podijeli

Nakon više primjedbi građana i inspekcijskih službi o zapuštenom stanju nekadašnjeg objekta “Golden Bay” na Savini u Herceg Novom, Javno preduzeće Morsko dobro je angažovalo tenderom izabranog izvođača – preduzeće “Adji invest” d.o.o. iz Nikšića da uredi i sanira taj lokaltet.

golden bay sredjivanjeRadovima je bilo predviđeno: uklanjanje kompletne drvene krovne konstrukcije i stubova, uklanjanje pijeska iz objekta i njegovo razastiranje po plaži, zarđalih i oštećenih metalnih ograda, nadstrešnica i stepenica, izrada zaštitne metalne ograde, blindiranje vrata i prozora na mokrom čvoru, krečenje zidova i klupa fasadex-om, farbanje ograde i slično.

Picerija i restoran

Radovi su izvedeni kvalitetno i u veoma kratkom roku, tako da su lokacija i objekat dovedeni u urednije i bezbjedno stanje, navode iz Morskog dobra.

Kako očigledno kupalište nije dobilo zakupca dalju brigu treba da preuzme „Čistoća“ d.o.o i da  svakodnevno čisti tu javnu plažu da se ne bi ponovila lanjska ružna priča. Niko nije brinuo o tom nezakupljenom dijelu obale, pa su mještani i gosti bili prinuđeni da se organizuju više puta, da čiste i kupe smeće.

7 Komentari

 1. Jelena imam odgovor na vaše pitanj zasto niko nije zakupio plažu. Zato što je Morsko dobro podiglo cijeno zakupa plaža 3puta veće nego prosle godine. Za malu plazu u Zelenici su trazili 4.000€ i dozvolu za 12 ležaljki i 6 suncobrana.
  0  0
 2. Inspekcija radi svij posao, prije par dana su ukloni drvenu pregradu u kaficu pired koja je bas bila lijepa. Sad kad sjednem na kafu uzivam u pogledu na “buvljak” koji se bas lijepo uklapa.
  0  0
 3. Savina potpuno se slažem sa komentarom i od ljutine tuda ne prolazim. Šator i buvljak kao na Toploj kod “Grnčara”.
  Samo me zanima jesu li ovi inspektori slijepi ili su korumpirani pa ne uklanjaju ovo ruglo.
  0  0
 4. Sjajan turisticki grad…hahaha…setaliste neugledno,kao i putevi,parkinzi,plaze…plaze nemaju zakupce,pita li se ko zbog cega?hrad bez festivala kako za omladonu takp za odrasle…urbanim mjestom je proglasena svaka livada,samo sa se uzimaju pare,kako na dozvole tako i mito za urbanisticku saglasnost.urbano mjesto je sve sto nema ni puta ni rasvjete…grad je utucen,dok ljudi koji vode grad ne rade posao kako treba…ocigledno!!!sta reci???dno smo dotakli…puni smo rupa ko nasa cesta i nikad ovako necemo s mjesta.
  0  0
 5. Morsko dobro…kakva je to organizacija…ne poklapa j9j se ime sa djelima…od kad postoji to preduzece plaza vise i nema…a i ono sto je ostalo od plaza ni na sta ne lici…odvratno za oci…onoliko rasporedjenih jeftinih plasticnih lezaljki koje se skupo naplacuju djeluju odvratno i ni malo prirodno.dokle seljacka ponuda za velike pare u HN???Znate li ista izmislit?znate li imalo biti kreativni?
  0  0
 6. Odličan potez i jako lijepo dovedeno u red. Nadam se da ce do kraja sezone plaža imat “domaćina”. Samo još nedostaju kante za smeće pošto šetači i turisti nemaju gdje da bace smeće. I prvi put na Savini otvoren buvljak ispred elitnog naselja. Šator tj. prava čerga.
  0  0

Ostavite komentar

*

code