Konačno uklonjeni stari semafori na Toploj

Konačno uklonjeni stari semafori na Toploj

6289
6
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Na raskrsnici na Toploj počelo je uklanjanje starih dotrajalih semafora, koji će biti zamijenjeni novim nosačima i konzolama. Zbog toga će večeras od 23 h – 3 h saobraćaj na ovom dijelu magistrale biti otežan, uz mogućnost potpune obustave, upozoravaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju.

uklonjeni-semafori-1Iz Sekretarijata i Službe komunalne policije pozivaju učesnike u saobraćaju na razumjevanje i da obrate više pažnje tokom trajanja radova.

Picerija i restoran

Obnavljanje/zamjena  saobraćajne signalizacije po gradu evidentno je na nekoliko lokacija, a sve bi trebalo da bude gotovo do Dana grada, 28. oktobra, kazao je ranije našem radiju, sekretar ovog Sekretarijata, Ilija Peulić.

uklonjeni-semafori-2Nova signalizacija postavlja se na 4 lokacije: na raskrsnici na Toploj, u Meljinama na kružnom toku, u Sutorini kod Njivičkog puta i u Kamenarima na mjestu starog policijskog punkta.

Vrijednost posla iznosi oko 90 hiljada eura – 43 hiljade su portali i konzole, 39 hiljada su novi semafori, a 10 hiljada košta ugradnja, kazao je ranije  Peulić.

6 Komentari

  1. Katastrofalno su sinhronizovali semafore, iz pravca Igala zeleni talas traje toliko da prodju kroz raskrsnicu cetri pet automobila,a stvara se red do sintelana a ljeti ce biti do mojdeskog mosta
    0    0

Ostavite komentar

*

code