“Konavle 100km”: Još jedan uspjeh hercegnovskih triatlonaca

“Konavle 100km”: Još jedan uspjeh hercegnovskih triatlonaca

0
Podijeli

Međunarodna rekreativna trka “Konavle 100km” organizovana je tradicionalno u prvoj nedjelji novembra i uz učešće članova Triatlon kluba X Herceg Novi. Trka se sastojala iz tri kategorije: Sport 120km, Classic 60km i MTB 30km.

Triatlon klub Herceg Novi predstavljali su juče Marija Bošnjak na MTB 30km i Luka Čupić u Classic 60km. Oboje su uspješno završili trku, a Luka Čupić je u grupnom uzbudljivom finišu zauzeo odlično 2. mjesto.

Picerija i restoran

Start  je bio u Konavoskom polju u 10 sati, a cilj u brdu u Čilipima. Uz lijepo vrijeme prvo su krenuli takmičari u kategoriji Sport (120 kilometara), malo poslije dat je znak za start trke u kategoriji Classic (60 kilometara) i na kraju su krenuli takmičari s MTB biciklima (30 kilometara).

– Na startu se našlo 90-ak takmičara iz četiri države (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija i Hrvatska). Moramo istaći odličnu organizaciju i pohvale za BK Konavle, čiji članovi su, kao i uvijek, bili odlični domaćini – navode iz novskog Triatlon kluba.

Već naredne nedjelje očekuje ih maraton u Atini, sa kojim će zaključiti veoma uspješnu sezonu, obećavaju iz Triatlon kluba X Herceg Novi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code