Koncert studenata Muzičke akademije sa Cetinja

Koncert studenata Muzičke akademije sa Cetinja

469
1
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_muzicka_skola_hnU koncertnoj Sali Muzičke škole Herceg Novi, biće sjutra upriličeno veče kamerne muzike, odnosno koncert studenata Muzičke akademije sa Cetinja. Početak koncerta najavljen je za 19 h.
Biće to prvi put da studenti cetinjske akademije nastupaju u Herceg Novom. To je rezultat nastojanja direktorice Muzičke škole Herceg Novi Nade Karadžić, da prije svega intenzivira saradnju škole sa drugim muzičkim ustanovama, ali i da pokaže Novljanima kakvim sve talentima obiluju i drugi muzički centri u državi.
„Radujemo se tome zaista, jer će to biti prvi put da studenti akademije nastupaju u Herceg Novom. Želja nam je da Novljani upoznaju i vide šta to oni rade“ – poručila je Karadžićka.
Nastupiće studenti u klasama profesorica Nataše Popović i Žane Lekić, a na programu će biti djela Mozarta, Kachaturiana, Bonisa i drugih.
Nakon ovog, do kraja godine, Novljane očekuje i tradicionalni veliki Novogodišnji koncert, na kojem će nastupiti učenici škole. Moguće je da će ove godine, prvi put, biti upriličena i dva koncerta, zbog velikog interesovanja.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code