Početna Društvo Koncertna bina za Novu godinu prvi put na platou hotela Igalo

Koncertna bina za Novu godinu prvi put na platou hotela Igalo

0

Novogodišnji program za Novljane i goste biće upriličen na dvije lokacije, na Škveru i prvi put na platou hotela Igalo, gdje će biti postavljena koncertna bina, obavještavaju iz TO HN.

Program će biti prilagođen različitom muzičkim ukusima, pa će doček Nove godine obilježiti hitovi Riblje čorbe, Jelene Rozge, Sergeja Ćetkovića, te nastupi Ljube Stankovića, kao i DJ-eva.

Picerija i restoran

Novljane i goste u Novu 2019. uvešće beogradska rok grupa “Riblja čorba” i frontmen Bora Đorđević. Oni će na bini u Igalu nastupiti 31. decembra od 23 h, a kao predgrupa nastupa “Light under the black mountain”, od 21h.

Na istoj bini, noć prije, 30. decembra, za dobru atmosferu pobrinuće se splitska pop pjevačica Jelena Rozga i pobjednik Pinkovih zvezdica Ljuba Stanković. Tokom dana, od 12h, počeće program “Dječija Nova godina”. Ovaj put za najmlađe priprema se posebno interesantan program uz dječiju pozorišnu predstavu “Začarani Djeda Mraz”.

Ponedjeljak, 1. januar, rezervisan je za nastup najveće crnogorske muzičke zvijezde, Sergeja Ćetkovića, a kao njegova predgrupa od 21 h sviraće bend “Toć”.

Na Škveru će 31. decembara i 1. januara uz zvuke elektronske muzike, odnosno nastupe popularnih didžejeva, biti organizovane dnevne žurke kao i doček Nove godine.

Tačno u ponoć, 31. decembra, biće ispaljen i tradicionalni vatromet, saopštili su iz TO.

Sva vozila na putnom pravcu Herceg Novi-Trebinje, 30. i 31. decembra, kao i 1. januara biće oslobođena plaćanja putarine.

PR tekst