KONJEVIĆ-BAROVIĆ: O NAVODNOM REKETIRANJU ZAKUPACA PLAŽA

KONJEVIĆ-BAROVIĆ: O NAVODNOM REKETIRANJU ZAKUPACA PLAŽA

56
0
Podijeli

Ministarstvo unutrašnjih poslova je početkom prošle godine uputilo Specijalnom tužilaštvu da provjeri niz stvari u vezi sa pisanjem medija i tenderskoj proceduri u Javnom preduzeću Morsko dobro, kazao je ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević povodom medijskih napisa da je navodno u JP Morskom dobru bilo reketiranja zakupaca plaža.

– Isto bismo uradili ne samo kad je riječ o JP Morsko dobro, već i protiv svih onih za koje se sumnja da su napravili nešto slično. Isto mislim i kao potpredsjednik Socijaldemokratske partije SDP, koja apeluje da se sve te stvari provjere bez obzira da li neko pripada bilo kojoj političkoj partiji, kazao je Konjević novinarima nakon potpisivanja Sporazuma o zajedničkom radu Uprave policije i Tužilaštva tokom izviđaja i krivičnog postupka sa v.d. vrhovnog državnog tužioca Veselinom Vučkovićem.
Na tvrdnje iz MUP-a reagovao je odmah direktor Morskog dobra, Rajko Barović. On traži od ministra Konjevića da objasni šta je urađeno u roku od godinu otkada je Ministarstvo tražilo da Tužilaštvo ispita dešavanja u ovom državnom preduzeću.
– U javnom preduzeću je zakonito, javno i transparetno sproveden tenderski postupak, što je potvrđeno kroz izvještaj koji je usvojila Vlada Crne Gore. Tražim da ministar Konjević pojasni svoje navode i saopšti javnosti rezultate jednogodišnje kontrole – navodi u izjavi dostavljenoj Radiju Jadran direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, Rajko Barović.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code