Konkurs Galerije Josip Bepo Benković za izlagačku 2017. godinu

Konkurs Galerije Josip Bepo Benković za izlagačku 2017. godinu

981
1
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_galerija_jbbUmjetnička galerija Josip-Bepo Benković Herceg-Novi raspisala je konkurs za izložbe i druge umjetničke projekte za narednu izlagačku sezonu.

Pravo učešća na konkursu imaju domaći i strani autori ili grupe autora. Prijavu za konkurs sa potrebnom dokumentacijom treba dostaviti do 15. oktobra 2016. godine, na adresu: JU Gradski muzej „Mirko Komnenović“ i Umjetnička galerija „Josip-Bepo Benković“, Marka Vojnovića 4, 85340 Herceg Novi, ili na e-mail adresu: galerijahn@gmail.com sa naznakom „za konkurs“.

Picerija i restoran

Potrebna dokumentacija: kratka biografija sa bibliografijom, koncept umjetničkog projekta, reprodukcije nekoliko radova po sopstvenom izboru sa naznačenim dimenzijama, tehnikom i godinom nastajanja (materijal može biti na fotografijama ili na cd-u, u JPG formatu), kontakt telefon/e-mail adresu.

Dostavljene prijave razmatraće umjetnički savjet  Galerije, a  rezultati će biti poznati do 15. novembra 2016. godine. Konkursna dokumentacija se ne vraća.

1 komentar

  1. Forma koja se mora ispuniti i koja moze napraviti probleme. Mislim da bi trebalo dati vecu slobodu galeriji u odlucivanju o ovakvim stvarima a ne konkursi kao da se nabavlja kancelarijski materijal ili zimske gume za sluzbena auta.
    0    0

Ostavite komentar

*

code