Konkurs za direktora Agencije za gazdovanje gradskom lukom

Konkurs za direktora Agencije za gazdovanje gradskom lukom

10
Podijeli

Opština Herceg Novi raspisala je javni konkurs za izbor izvršnog direktora/ice za Agenciju za gazdovanje gradskom lukom d.o.o, na period od četiri godine.

Kako se navodi u konkursu, aplikanti moraju da zadovolje samo dva uslova: višu ili visoku stručnu spremu, te tri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima.

Picerija i restoran

Konkurs je otvoren 15 dana, odnosno do 24. marta.
Ovo je drugi konkurs za izbor rukovodećeg kadra u nekom od preduzeća čiji je osnivač Opština Herceg Novi, u aktuelnom sazivu lokalnog parlamenta. Izborom će biti prekinut status v.d. direktora u Agenciji inženjeru mašinstva Božu Ukropini (DF). On je imenovan umjetso ranijeg Vladimira Zlokovića (DPS). Za v.d. rukovodioca Agencije Ukropina je postavljen početkom oktobra prošle godine.

Inače, iako je nova sistematizacija radnih mjesta okončana sredinom prošlog mjeseca, predsjednik Opštine Stevan Katić konkurs za izbor direktora Luke raspisao je po Statutu Agencije iz 2012. godine, te Pravilniku o radu i unutrašnjoj sistematizaciji i organizaciji radnih mjesta u Agenciji od 2015.

10 Komentari

 1. Najgore od svega je da zaposljavanje BOGATE tj one kojima nije toliko potrebno, a onima kojima jeste , koji su nezaposleni ili školuju djecu. …NIŠTA. …JADNO , JADNO.

  8
  1
 2. Da li je sadasnju upravo uopste briga sta mi laprfamo po pjaci i portalima,oni svoju rabotu zavrsavaju i svoje ljude nazalost mahom nesposobne zaposljavaju na kljucne pozicije za rukovodjenje gradom?Odgovor je naravno da ih nije briga,oguglali su na blacenje i pljuvanje i obraz im je djon jer imaju vise interese i ciljeve,i interese,debelo se naplate za svaki dusevni bol koji pretrpe nasim pljuvanjem jer na kraj mjeseca sebi dodjele 30% naplatu,podju na sluzbeni put pa ga i produze turisticki o nasem trosku,zavrse zaposlenej rodbini i prijateljima a kumovima i donatorima namjeste po koji tender-nema razlike dragi sugradjani,isti su nam u gradu i demokrate i deefovci i snpeeovci i novska lista,isti kao dps i sdp i sd,i bosnjaci i svi listom koji se bave politikom iskljucivo iz licnih interesa.

  21
  2
 3. Koliko ima zaposlenih u Agenciji i na koja radna mjesta , novinari ste sto se stidite pitat ? Kolika primanja su bila direktorima ili vrsiocima duznosti direktora zadnjih 5 godina ? Ajde malo pravih pitanja postavite

  14
  3
 4. POSLIJE TURISTICKE ORGANIZACIJE, I PRIMANJA PAVLA OBRADOVICA NA MJESTO DIREKTORA, UPRKOS CINJENICI DA JE IMAO NAJLOSIJE REFERENCE OD PRIJAVLJENIH KANDIDATA, SVAKI DALJI KONKURS VAM JE SMJESAN I BESMISLEN! NO, KUMOVI, PRIMITE KOGA STE NAUMILI! DIREKTIVOM, BEZ KONKUTSA!

  40
  10

Ostavite komentar

*

code