Konstantin Kostjukov i “Diano” večaras na Kanli kuli

Konstantin Kostjukov i “Diano” večaras na Kanli kuli

0
Podijeli

Kulturno zabavni programi u okviru ljetnje sezone u Herceg Novom ulaze u završnicu večerašnjim gala koncertom na Kanli kuli, direktora Baleta Narodnog pozorišta u Beogradu, Konstantina Kostjukova, uz baletske zvijezde KSC Diano iz Herceg Novog. Početak koncerta najavljen je za 21 h, a cijena ulaznice je 8 eura.

U bašti Gradskog muzeja Mirko Komnenović, u petak, 31. avgusta, biće odigrana predstava “Šta ostaje posle zanosa”, za koju je tekst i režiju uradila Isidora Bjelica. Uloga kraljice Natalije povjerena je Jeleni Brestovac. Ulaznice po cijeni od 7 eura mogu se kupiti na blagajni Dvorane Park od 9-12 , 19 – 21 h, kao i sat prije početka predstave na ulazu.

Picerija i restoran

Za ljubitelje etno melosa, na glavnom gradskom Trgu, u subotu veče, 1. septembra od 21 h, biće upriličen II susret etno grupa iz Crne Gore i okruženja – “Na bokeškom trgu”. Nastupiće 3 etno grupe: Simonida i Sv. Dimitrije iz Nevesinja i ŽVG Lira iz Herceg Novog. Susret organizuje ŽVG Lira iz Herceg Novog, pokrovitelj je Opština Herceg Novi. U slučaju kiše, program će biti upriličen u istom terminu u Dvorani Park.

Od sljedećeg petka, 7. septembra, sezonu produžava XII festival devete umjetnosti, Hercegnovski strip festival, koji će trajati do 12. septembra. Kako su najavili organizatori, na 16 lokacija predstaviće se 70 umjetnika, a u planu su i 4 izložbe i 3 koncerta.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code