KORIN SOIREF, “NOVA ZVIJEZDA” XXI “SUNČANIH SKALA”

KORIN SOIREF, “NOVA ZVIJEZDA” XXI “SUNČANIH SKALA”

229
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Gošča iz Španije, Korin Sorief, nastupila je sinoć na Kanli kuli u posljednjoj grupi od 22 izvođača i osvojila prvo mjesto na večeri “Novih zvijezda” XXI Sunčanih skala.

Njena pjesma “Sing My Song” dopala se najviše intenacionalnom žiriju. Drugo mjesto osvojila je Danica Krstić sa numerom “Suze za kraj”. To je ista kompozicija koju je izvodila na izboru za predstavnika Srbije na Eurosongu. Treće mjesto pripalo je crnogorskom triju, Highway, koji je nedavno bio u superfinalu showa X Factor.
“Skale su peraktično otvorile Kulu, a čast da otvori sami festival pripao je dobrim starim “Exodusima”, Gradskoj muzici Herceg Novi I mažoretkama.
Uslijedili su nastupi mladih izvođača, sa dobrim pjesmama, sa dosta mediteranskog popa. Bilo je i zanimljivih koreografija poput Alexandera Dimmija sa pjesmom “Ubij me”, kojeg su na kraju “ubili” i odnijeli sa bine.
Kanli kula nije bila sasvim puna, a u publici su viđeni i izvođači koji će nastupiti večeras, poput Bojane Stamenkov, koja je već davala intrvjue.
Sve je djelovalo dobro organizovano. Sunčane skale, iako su sve pjesme bile playback, opravdale su dvadestegodišnje nastojanje organizatora da promovišu neafirmisane pjevače Crne Gore i regiona, buduće muzičke zvijezde.
Revijalno veče će otvoriti pobjednica Novih zvijezda, Korin Soiref. Nastupiće poznata muzička imena iz regije kao i predstavnik Azerbejdžana. Biće izvedene 22 aktuelne kompozicije od kojih su neke već postale hitovi.
Nakon nastupa pobjednice večeri Nove zvijezde uslijediće: Pamela Ramljak – Ispod kože, Nikola Rokvić – Našao sam te, Magazin – Doktore, Bojan Delić & Igor Cukrov – Kraj mene si ti, Anabela – Preventiva, Adalet Shukurov (Azerbejdžan), Bojana Stamenov – Beauty never lies, Tropico band – Šta ću tebi ja, Elena Risteska – Doživotno, Anita Popović & Zele Lepovača (gitarista i lider Divlje jagode) – Marija, Danijela Martinović – Doživotno,Kiki Lesendrić – Idi, Marina Visković – Kavez,Tonči Huljić i Madre Badessa – Nisam papak, Sanja Doležal & Vladimir Kočiš Zec – Emotivna prijetnja, Jelena Tomašević – Ime moje,Saša Kovačević – Gde smo moja ljubavi, Vanna – Probaj, Petar Grašo – Moje zlato, Marija Šerifović & Adil – Ne spominji ljubav, Knez – Adio.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code