Koš na Toploj II donacija KK Primorje 1945

Koš na Toploj II donacija KK Primorje 1945

3171
6
Podijeli

U vremenima kada se dječija zabava njačešće vezuje za kompjuterske igre i društvene mreže, a sportske aktivnosti uglavnom svode na jednočasovni trening, nedostatak igrališta za djecu postao je margnalni problem. Međutim, lijep primjer pokazao je košarkaški klub Primorje 1945.

kos topla donacija kk primorjeNa zadovoljstvo djece i roditelja naselja Topla II, KK Primorje 1945. doniralo je novi koš, koji je postavljen na mjestu starog, na parkingu iznad marketa Idea.

Picerija i restoran

– Vodeći se činjenicom da je pomeno naselje u velikom nedostatku sa prostorom i mobilijarom za igranje “basketa”, klub je kao promoter i reprezent košarke u Herceg Novom došao na ideju da pokloni koš omladini Tople – kazali su iz uprave kluba i napomenuli da klub neće stati sa ovakvim akcijama i donacijama, kao ni akcijama humanitarnog karaktera.

Činjenica je da su mjesne zajednice u Herceg Novom uglavnom u deficitu sa igralištima, odnosno terenima za košarku, pa su ovakve akcije osvježenje i pokazatelj da sportski duh i dobra volja postoje.

6 Komentari

  1. kako divna vijest… koliko Ja znam braca Cepici su prije par godina postavili kos, kos je nekoliko puta skidan, zabranjivalo se djeci da igraju kosarku radi garaza, i parkinga.. pisane su peticije i naravno pobjedila je pravada.. mjesna zajednica Topla se oglasaval svega i prebacivala problem u opstinu,!!! da li je bolje da se djeca druze uz basket, ili da corave na komp ili da funjaju gandzu? naravno neka se sadasnja i buduca djeca igraju.. P.S. zar nije bilo planirano da se napravi igraliste na toplu2 u blizini nove bjele zgrade?
    0    0
  2. Lijep gest, zasluzuje svaku pohvalu, koliko sam ja cuo mislim da ce svako malo donirati koseve u naseljima koji nemaju mogucnost za pravljenje igralista, stvarno lijep gest ljudi iz Primorja
    0    0

Ostavite komentar

*

code