Košarkašice Primorja, Castel Nuovo i Galeba u karavanu “Lopte za buduće asove”

Košarkašice Primorja, Castel Nuovo i Galeba u karavanu “Lopte za buduće asove”

757
0
Podijeli

Košarkaški karavan “Lopte za buduće asove”, kojim se promovišu mladi košarkaški talenti i zdravi stilovi života, posjetio je danas Herceg Novi, okupivši u Sportskoj dvorani oko 220 košarkaša i košarkašica iz 8 lokalnih klubova Lige mladih, koji su se takmičili u mini štafeti, slobodnom bacanju i pucanju trojki.

lopte-za-buduce-asove_hn-3ŽKK Primorje, Castel Nuovo i KK Galeb ostvarili su najbolje rezultate, pa su kao nagrade osvojili nove košarkaške lopte, poklon vaučere i pakete K plus proizvoda, koje su obezbjedili organizatori karavana.

Picerija i restoran

– Sa KSCG smo potpisali trogodišnji ugovor o sponzorstvu. Naše partnerstvo se već pokazalo kao sjajna ideja, jer zajedno uspješno promovišemo zdrave stilove života i pružamo podršku mladim sportskim talentima – naveli su predstavnici lanca marketa IDEA, koji je ponosni sponzor KSCG.

Karavan „Lopte za buduće asove“ početkom oktobra pokrenuli su Košarkaški savez Crne Gore (KSCG) i lanac prodavnica IDEA, koji je ponosni sponzor KSCG.

lopte-za-buduce-asove_hn-4– Kao i u drugim gradovima, djeca su sa oduševljenjem učestvovala u takmičarskim disciplinama i primila naše poklone. Interesantno je da u Herceg Novom imamo jednak broj muških i ženskih košarkaških klubova, što je dokaz da se paralelno njeguje muška i ženska košarka – saopšteno je iz KSCG.

Karavan je do sada je posjetio Pljevlja, Budvu i Bijelo Polje, a nakon Herceg Novog, gostovanje nastavlja u Podgoricu, Nikšiću i Baru. Projekat traje do 11. novembra, do kada organizatori planiraju da podijele 300 lopti lokalnim košarkaškim timovima iz IDEA Lige mladih.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code