Košarkašice Primorja čvrsto na tronu kadetske lige

Košarkašice Primorja čvrsto na tronu kadetske lige

1236
11
Podijeli

primorje castel nuovoŽKK Primorje je u gradskom derbiju kadetske lige Crne Gore sa gradskim rivalom “Castel Nuovo” potvrdilo lidersku poziciju na tabeli pobjedom od 18 koševa razlike i rezultatom 58: 40 (20:12;16:12;13:8;9:8). Plasiralo se u finale takmičenja, ostavši jedina neporažena ekipa u Crnoj Gori.

– Na terenu je tokom čitave utakmice dominirala jedna ekipa, a sa druge strane demoralisani tim Castel Nuovo, koji je sve vrijeme pokušavao da ublaži nalete igračica Primorja – navode iz ŽKK Primorje.

Picerija i restoran

Primorke je ponovo ka pobjedi vodila neumoljiva Nataša Radović,  najbolja kadetska igračica Crne Gore, sa 30 postignutih koševa. Martina Milošević je dodala solidnih 13, Katarina Lučić 7, Zorana Lučić 6. Jovana Đurišić pored visoke temperature, koja je nije spriječila da pomogne svom timu, dodala je 2 koša. I ostale igračice su doprinijele su pobjedi: Kovačević A.,  Žerajić A.,  Lučić M., Lučić J.,  Savkovic J., Rakočević K.,  Gardovic A. i Radnjić B.

Poraženima ostaje mogućnost da se kroz baraž probaju domoći završetka takmičenja, a tamo ih na kraju balade čekaju odmorne, spremne i naoštrene Primorke koje su već zasluženo u Finalu lige – navodi se na kraju saopštenja ovog kluba.

11 Komentari

 1. Prošla godina je za prošlu godinu, ne živi se u prošlosti i od prošlosti, već u sadašnjosti i budućnosti, postojao je i Tito, pa više ne postoji, sada postoji samo Zkk”Primorje” sa 100 članica i nemojte zaboraviti, prvakinje u svim kategorijama. Ovo je informacija za vas iz Castela koji tumarate po terenu i niste u stanju protivniku ni ruku da pružite. Vi ostanite u prošlosti, zamrznite se, a mi idemo dalje, pratimo trendove, treniramo košarku i najbolji smo.
  0  0
 2. @ Uprava zkk “Primorje” .. Postovana gospodo i gospodje iz uprave , za vasu informaciju vazece kadetske prvakinje Crne Gore su jos uvjek igracice KK Castel Nuovo , vi ste bili cetvrti na proslogodisnjem F4 i izgubili ste i od BKM-a u polufinalu i u borbi za trece mjesto od zkk Novi
  0  0
 3. Morate vise trenirati, nauciti se sportski ponasati (poslije poraza pružiti protivniku ruku,a i ne morate to je stvar kulture),pobjediti u baražu , zamoliti Radovicku i statiste da ne igraju jako ,prestanete cmizdriti poslije utakmice ,prestanete prijetiti kako ste dobri u finalu jer morate doci do finala,pa ako budete dobre možda se Radovicka sažali ko zna.
  0  0
 4. Da li je moguće da ima toliko zlobe i ljubomore na rezultate zkk primorja, čitam i ne verujem koliko ima jadnih i prizemnih komentara .Samo vas iskreno žalim , to je bolesno.
  0  0
 5. Na Cetinju smo igrali sa seniorkama, a to su djevojčice 2000. godište koje su kadetske prvakinje Crne Gore, i sa ovom djecom smo četvrti u 1. A ligi, i to je čast za Herceg Novi da ima takvu ekipu.
  0  0
 6. Zaista je novska košarka na zavidnom nivou. Bravo za Primorke, a takođe i za vaš muški klub. Lijepo je gledati vaše utakmice.
  0  0
 7. Tako se to radi , gazi sve bez obzira kako se zovu. Sve čestitke za trenera igračice i upravu. Naravno i roditelji , i mi prijatelji kluba imamo male zasluge. Sretno i samo tako nastavite.
  0  0

Comments are closed.