Košarkašice “Primorja ” nastavljaju sa pobjedama

Košarkašice “Primorja ” nastavljaju sa pobjedama

699
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

zkk primorje mladje pionirkeU nizu pobjeda ŽKK „Primorje“ još jednu zabilježile su mlađe pionirke u petom kolu nacionalne lige savladavaši ekipu Risna rezultatom 73:17 (20:2; 13:3; 16:7; 24:5).
Za “Primorje” su igrale: Radnjić B. 2, Supić z.2, Ječmenić I. 18, Radosavljević J., Vukotić N. 2, Kojčinović J. 12,
Savkovic J. 33, Tomanović J. 2, Svrkota J. 2, Koprivica K., Popržan D.
Ovom utakmicom košarkašice “Primorja” okončale su prvi takmičarski krug i idu na zasluženi desetodnevni odmor. Nakon toga ih čeka finale Jadranske lige koje će se najvjerovatnije krajem januara odigrati u Herceg Novom.
Juniorska i kadetska ekipa Primorja, kao i ekipa mlađih pionirki završila je polu-sezone kao lider na tabeli, bez ijedne izgubljene utakmice u sve tri kategorije, kao i u Jadranskoj ligi.
– Iza nas je naporan radni period i naporne utakmice, što i slijedi u drugom takmičarskom krugu. Zadovoljni smo učinkom u polu sezoni i očekujemo da u istom ritmu pobjeda nastavimo i drugi dio sezone – kazala je za Radio Jadran, sportska direktorica Primorja, Tanja Baćović. Ona je ispred Kluba čestitala svim građanima Herceg Novog i Crne Gore predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

1 komentar

  1. Ovi iz Primorja rade odlično, evo i ženske ekipe su počele dobijat, svaka vam cast i zaslužujete sve čestitke, ali nisam znao da imate i zenski klub
    0    0

Ostavite komentar

*

code