Košarkašice “Primorja” očekuju podršku sa tribina u večerašnjem duelu

Košarkašice “Primorja” očekuju podršku sa tribina u večerašnjem duelu

581
0
Podijeli

zkk primorje juniorŽkk “Primorje“ će večeras u završnici Kupa 1. A lige u košarci odmjeriti snage sa favorizovanom Budućnost – Bemax iz Podgorice. Utakmica počinje u 19:30, a turnir će otvoriti košarkašice Nikšića i Lovćena.

Na sinoćnjem treningu među igračicama i u stručnom štabu je vladao optimizam da će se sa Primorkama, šampionke Regionalne lige propisno namučiti. Ono što pored godina djevojaka iz Žkk “Primorja” može biti mali problem je fizička snaga i odgovor na nekoliko reprezentativki iz Budućnosti. Stručni štab sa trenerom Prgom na čelu, rekao je, da i za to ima “lijek i taktiku”, ako su jače nisu brže, ako su više, nisu borbenije i odlučnije.
Igračice žkk “Primorja” su spremne da još jednom protiv najboljih dokažu da su s pravom u konkurenciji najboljih crnogorskih ekipa,  plasirale se na završno takmičenje u Herceg Novom.

Picerija i restoran

– Mogu li Primorke iznenaditi i ugroziti lidera, ostaje da se vidi. Ako ih i propisno namuče, mlađana ekipa iz Herceg Novog će zaslužili aplauze sa prepunih tribina SC Igalo, jer se domaćin potrudio da pozove sve ljubitelje košarke i sportske entuzijaste da se pridruže igračicama Primorja i da ih bodre kako bi kroz još jednu tešku utakmicu dokazale da su s pravom najbolje u svim selekcijama u kojima se takmiče. Juniorke,  kadetkinje i pionirke kluba su već obezbijedile prva mjesta u svojim kategorijama u tekućoj sezoni. Tako da će večerašnje polufinale i plasman u 4 najbolje ekipe u Crnoj Gori u seniorskoj konkurenciji biti dokaz da se u sljedećim sezonama mora ozbiljno računati na najjaču selekciju žkk “Primorja” – navode iz kluba.

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code