Košarkašice „Primorja“ predstavljaće Crnu Goru na turniru u Sloveniji

Košarkašice „Primorja“ predstavljaće Crnu Goru na turniru u Sloveniji

683
5
Podijeli

zkk primorje juniorke i seniorke 161215Žkk “Primorje” odlazi na međunarodni turnir u Sloveniju. Prepoznavši kvalitet Novljanki žkk “Krka” iz Novog Mesta, uputilo je „Primorkama“ poziv da predstavljaju Crnu Goru i Herceg Novi na međunarodnom košarkaskom turniru koji će se održati 18. 19. i 20. decembra ove godine.
– Veoma smo počastvovani pozivom, jer smo time uvršteni u visokorespektovane košarkaške klubove. Ovakvi turniri su izuzetno značajni za pravilno usmjerenje ovog sporta, a u ovom slučaju i značajan segment kvalitetnije i svestranije saradnje dva grada pobratima Novog Mesta i Herceg Novog”, izjavila je za Radio Jadran direktorica Primorja, Željka Ratković.
Žkk “Primorje” odlazi na put sa dvije ekipe, pionirskom i kadetskom. Kreću dan ranije da bi u Šibeniku odigrali utakmicu Jadranske lige. Povratak ekipe se očekuje u ponedjeljak.
Danas seniorke Primorja igraju u Nikšiću peto kolo 1. A lige protiv ekipe Rolinga.

5 Komentari

 1. Ko ce drugi predstavljati CG nego najkvalitetniji i najbolji klub,koji je u juniorkama i kadetkinjama prvi, to je klub koji sacinjavaju djevojke ’00 godista i koje odoljevaju cak i nekim seniorskim ekipama.Svaka cast, treba da bude sramota one koji kazu cak i jednu ruznu rijec protiv ponosa,ne samo Herceg Novog,vec cijele Crne Gore!
  0  0
 2. Za Misa, da preuzmu ostale klubove? Ostali klubovi se muce jer ste iskoristili situaciju u opstini. Ali nece to tako biti jos dugo, vi radite kako zelite ali nemate prava da dirate drge klubove.
  0  0
 3. Drage Primorke, sretno u Sloveniji, pokažite im igru koju pokazujete u crnogorskoj ligi. Bilo bi dobro da vasa uprava preuzme i ostale klubove u gradu.
  0  0

Ostavite komentar

*

code