Košarkašice „Primorja“ sa bronzom u Fojnici

Košarkašice „Primorja“ sa bronzom u Fojnici

1389
1
Podijeli

primorje u Fojnici 1Košarkašice mlađih kategorija  “Primorja” , vratile su se sa međunarodnog košarkaškog turnira iz Fojnice, sa bronzanim medaljama.

Da odličja na Novljankama ne budu najsjajnija, pobrinule su se dvije sitnice koje su bitno uticale na konačan poredak na turniru. Prvu utakmicu protiv ekipe Koprivnice, košarkašice Primorja odigrale su ” iz autobusa ” . Jedna namjerna ili   “slučajna”  grupa u kojoj su pored Primorki bile još tri po kvalitetu najbolje ekipe, uticale su da Klub iz Crne Gore  ne donese zlato u Herceg Novi.

Picerija i restoran

primorje u Fojnici 2U sljedeće dvije utakmice košarkašice “Primorja” su bile na visini zadatka i ekipe Konjica i Tuzle savladale sa 23 i 31  poena razlike. U borbi za treće mjesto rutinski su savladale  ekipu Raguse iz Dubrovnika, što, kad su dueli sa komšijama nije nikakva novost, jer se ove dvije ekipe često susreću i ishod je bio očekivan. Kvalitet ova dva rivala tradicionalno je na strani Primorki.

U najbolju petorku turnira izabrana je igračica Primorja Jovana Savković. Priznanje za najboljeg trenera u konkurenciji 8 stručnjaka pripalo je treneru pionirki  “Primorja”  Dragiši Đurišiću.

Prvak turnira Koprivnica je kvalitetna ekipa koja je u finalu bez problema savladala domaćina.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code