Košarkašice Primorja se spremaju za međunarodni turnir u Fojnici

Košarkašice Primorja se spremaju za međunarodni turnir u Fojnici

1109
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

primorje pionirkeNa 6. međunarodnom košarkaškom turniru 5. i 6. marta u Fojnici, ŽKK “Primorje” predstavljaće Crnu Goru.
Na turniru će se okupiti osam ekipa koje su raspoređene u dvije grupe. U grupi sa Primorkama je Konjic, ABC basket iz Tuzle i Koprivnica, a u drugoj grupi Željezničar iz Sarajeva, Ragusa iz Dubrovnika, Prvi koš iz Viteza i Star iz Fojnice.

Košarkašice Primorja prvu utakmicu igraju u subotu u 12 h protiv Koprivnice, a nakon toga, istog dana odigraće još dvije utakmice protiv ekipa iz Tuzle i Konjica. Sjutradan se igraju još četiri utakmice, nakon čega slijedi dodjela medalja i nagrada.

Picerija i restoran

– Budući da putujemo sa pionirkama, bićemo najmlađa ekipa na turniru, tako da će za nas svaka utakmica biti izazov i moraćemo biti maksimalno skoncentrisani ako želimo dobar rezultat, a nadam se da ćemo se i ovaj put u grad vratiti sa jednom od medalja – kazala je za Radio Jadran direktorica Primorja, Željka Ratković.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code