Košarkašice Primorja završavaju pripreme za predstojeću sezonu

Košarkašice Primorja završavaju pripreme za predstojeću sezonu

1053
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

zkk-primorje-pripreme-1409Od narednog vikenda na programu ŽKK Primorje su pripremni turniri, uglavnom međunarodnog karaktera, pa će tako mlade košarkašice  17. i 18. septembra učestvovati na turniru u Konjicu, gdje će se u kategorijama pionirki i mlađih pionirki nadmetati čak 18 ekipa.

– ŽKK Primorje kao predstavnik Crne Gore, do sada se sa sličnih takmičenja u grad pod Orjenom vraćao sa odličjima. Vjerujemo da će i ovog puta biti tako iako je, prema spisku učesnika, konkurencija ove godine najjača do sada – poručuju iz uprave kluba.

Picerija i restoran

Poslije turnira u Konjicu, Primorke putuju na Zlatibor, na pripremne utakimce sa lokalnim rivalima iz Užica i Požege, nakon čega ih očekuje put u Mađarsku, na međunarodni turnir koji će biti održan u Vašašu, gradu u kojem je ponikao jedan od najboljih mađarskih ženskih košarkaških klubova.

Sve selekcije ŽKK Primorje i ove sezne će se oslanjati isključivo na svoje igračke kapacitete.

– Igračice u svim kategorijama su stasale u klubu u proteklih 7 godina i sa ponosom se može istaći da je ŽKK “Primorje” jedan od rijetkih klubova u Crnoj Gori, a i u regionu, koji se isključivo oslanja na svoj igrački potencijal – navode iz uprave kluba.

Na treningu u ponedjeljak, u Sportskom centru Igalo, okupile su se igračice Primorja svih kategorija, pažljvo slušajući trenere i članove stručnog štaba, koji su im prenosili organizacione, taktičke i pojedinačne zadatke za svih šest selekcija koliko će ih Primorje imati u sljedećoj sezoni.

Nakon Žabljaka, gdje su sve kategorije obavile visinske pripreme sredinom avgusta, treninzi su nastavljeni u istom ritmu u Sportskom centru Igalo. Treneri i stručni šrab su zadovoljni učinjenim, a ostalo je još taktičko brušenje pojedinaca i ekipe, napominje direktorka ŽKK Primorje, Željka Ratković, koja ne propušta ni jedan trening u ovom pripremnom periodu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code